-
Kok konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. EM Girons förlag. 1879. 1187 sidor.
Gott skick. Hel bok.
Med inemot 3000 matrecept och 289 avbildningar.
Se våra andra böcker för samfrakt!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEM Girons förlag -
Kok-Konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. E.M Girons förlag. 1879. 1187 numrerade sidor.
Gott skick. Inga tillskrifter eller understrykningar.
Nötta pärmkanter och rygg. Ryggen med skinnförlust och spricka i kanten på nedre delen. Se bild. Inlagan fin.
En klassiker i ämnet.
Med inemot 3000 matrecept och 289 afbildningar. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKE.M Girons förlag -
Kok-konsten som Vetenskap och konst
Inbunden bok. Stockholm P.A. Norstedt & söners förlag. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Lite skavd i hörn och längst upp på bokryggen men mycket bra skick överlag för att vara en så gammal bok som 133 år gammal. Se bild 1-3.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKStockholm P.A. Norstedt & söners förlag -
KOK - KONSTEN som Vetenskap och konst med sär...
Inbunden bok. Norstedts & söner. 2 uppl. 1896. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Med inemot 3000 matrecept och 349 afbildningar, bilderna i sv/v. Bokens pärm har användarslitage på hörnen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts & söner 2 -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Gastronomiska akademien : Bonniers. 1:a uppl. 1979. 1006 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Faksimilupplaga utg. av Gastronomiska akademien ; [inl. av Mats Rehnberg och Tore Wretman].
Förlagets vackra gyllenguula linneklotband med fint monterat ryggtitelfält i papper. Främre pärmen med vackert monterad titel och dekoration vackert tryckt på pap läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGastronomiska akademien : Bonniers 1:a -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers. 1979. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Skyddsomslaget blekt över ryggen, reva i ryggfoten, i övrigt ok. Faksimilupplaga av verkets andra, omarbetade upplaga, som gavs ut 1896 på Norstedts. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
Kok-konsten som vetenskap och konst – med sär...
Inbunden bok. Stockholm: Bonniers, Gastronomiska Akademien – Faksimilupplaga av utgåva från 1896 ("Ny omarbetad upplaga", "andra aftrycket"). 1979. 11, (9), 1006 si …
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Praktfull och komplett faksimilupplaga av Hagdahls monumentala kokboksklassiker. Orange klotband med titeletiketter på framsida och rygg. Ryggetiketten har nötts, med lodrätt veckning tvärsöver mitten, och liten fläckning. I övrigt är hela boken i mycket läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKStockholm: Bonniers, Gastronomiska Akademien – Faksimilupplaga av utgåva från 1896 ("Ny omarbetad upplaga", "andra aftrycket") -
Kok-konsten som vetenskap och konst med särsk...
Inbunden bok. Em. Girons förlag. Andra uppl. 1891. (8),1006 sidor.
Gott skick. Inbunden i ett samtida svart halvfranskt band. Bandet försett med ny undre skinnrygg med den ursprungliga ryggen monterad ovanpå. Pärmarna nötta. Bandet etikettmärkt P. Chr. Åkerlunds bokbinderi Malmö. Yttre snittet med fläckar. Sidan 1-2 med äldre papper läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEm. Girons förlag Andra -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers. Faksimil av 2a uppl. 1979. 1006 sidor.
Nära nyskick. Inlagan nära nyskick. Skyddsomslaget i gott skick, solblekt rygg med en del små revor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers Faksimil av 2a -
Kok-konsten som vetenskap och konst med särsk...
Inbunden bok. Giron. Ny omarbetad upplaga uppl. 1891. 1006 sidor.
Gott skick. Inbunden halvfranskt band med fyra upphöjdqa bind. Tillskrift på försättsbladet. Försiktigt hanterat ex. Bra skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGiron Ny omarbetad upplaga -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Faksimil upplaga uppl. 1980. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat Helklotband nr 151 sv 1000 ex. -Namnetikett titelbladet namn i frakturstil på försättsbladet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFaksimil upplaga -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Gastronomiska akademien. Faksimil uppl. 1979. 11+8+1006 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Faksimil av 2 omarb. uppl. 1896.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGastronomiska akademien Faksimil -
Kok-konsten som vetenskap och konst. Faksimil...
Inbunden bok.
Gott skick. Faksimilupplaga utgiven av Gastronomiska Akademien Förlag: Bonniers Utgivningsår: 1979 Skick: Fint skick. Skyddsomslaget är slitet. Typ: Inbundet linneband med skyddsomslag … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kok-Konsten som vetenskap och konst med särsk...
Inbunden bok. Ny omarbetad upplaga 1896 häri faksimilutgåva uppl. 1012 sidor.
Nyskick. Förlagets röda konstläderband medgulddekorerad rygg och pärmar. Helt guldsnitt samt inre denteller. Den mycket berömda kokboken i enastående fin nyutgåva tryckt i 1000 numrerade exemplar, 23 x 15,4 cm. 1329 g … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNy omarbetad upplaga 1896 häri faksimilutgåva -
KOK-KONSTEN SOM VETENSKAP OCH KONST – "Med in...
Inbunden bok. Gastronomiska Akademien / Bonniers. 1979. 1006 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Faksimilupplaga av Hagdahls bok från 1806, utgiven av Gastronomiska Akademien / Bonniers.
• "Med inemot 3000 matrecept och 349 afbildningar."
• Orange helklotband med etiketter, format ca 16x2 läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGastronomiska Akademien / Bonniers -
KOK-KONSTEN som VETENSKAP OCH KONST med särsk...
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 1896. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Den omarbetade 2:a upplagan från 1896, i rikt dekorerat org-klotband, stor 8o. Ett ryggparti har mörknat, i övrigt fint band med stadig bindning. Inlagan hel och ren, inga anteckningar. Se också våra övriga böcker - samma fraktpris oavsett antal titlar du läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts 2 -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers. 1963. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets linneband. Faksimilupplaga av verkets andra omarbetade upplaga från 1896 utgiven av Gastronomiska Akademien. illustrerad. Lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
KOK-KONSTEN SOM VETENSKAP OCH KONST
Inbunden bok.
Hyggligt skick. Kok-konsten som vetenskap och konst med särskildt afseende på helsolärans och ekonomiens fordringar. Ny omarbetad upplaga. Med inemot 3000 matrecept och 349 afbildningar. De med * betecknade recepten äro afprofvade i eget kök. Stockholm, På Em. Girons För läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Gastronomiska akademien : Bonnier. 1:a uppl. 1979. 1006 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i dåligt skick. Faksimilupplaga utg. av Gastronomiska akademien ; [inl. av Mats Rehnberg och Tore Wretman].
Förlagets vackra gyllenguula linneklotband med fint monterat ryggtitelfält i papper. Främre pärmen med vackert monterad titel och dekoration vackert tryckt på pap läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGastronomiska akademien : Bonnier 1:a -
KOK-KONSTEN som vetenskap och konst (Faksimil...
Inbunden bok. Bonniers/Gastronomiska Akademien. 1979. 1006 sidor.
Nära nyskick. Klotband med infälld bild
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers/Gastronomiska Akademien -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. : Bonnier,. 1963. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Gulnat snitt. Faksimil av verkets andra omarbetade upplaga 1896.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK: Bonnier, -
Kok-Konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers / Gastronomiska Akademiens Bibliotek. 1979. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Faksimilupplaga av verkets andra, omarbetade upplaga, från 1896. Klotband med skyddsomslag och påklistrade titeletiketter. 8:o. Rikt illustrerad. Skyddsomslaget med blekt rygg och några riss. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers / Gastronomiska Akademiens Bibliotek. -
Kok-konsten som vetenskap och konst. Faksimil...
Inbunden bok. Bonniers. 1979. 1006 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i dåligt skick. Förord av Mats Rehnberg och Tore Wretman
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
Kok-konsten som vetenskap och konst med särsk...
Inbunden bok.
Dåligt skick. Stockholm Em. Giron 1879. 8:o. (8),1187 s. Inlagan i gott skick, bandet dåligt - främre pärmen och ryggen loss, ryggen skadad upptill
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers. 1979. 1006 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Förlagets orange klotband med klistrade titeletiketter. Skyddsomslaget lite blekt och med några små riss. Faksimilupplaga utgiven av Gastronomiska akademien. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
Kok-konsten som vetenskap och konst med särsk...
Inbunden bok. P. A. Norstedt & Söners förlag. Ny omarbetad uppl. 1896. 1006 sidor.
Dåligt skick. Pärmen sliten och hjälpligt lagad med tejp, ryggen lös och trasig. Sprucken i bindningen där pärmen tillsammans med några sidor i början och slutet lossnat från inlagan. Ägarsignatur och en del blyertsstreck i inlagan. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKP. A. Norstedt & Söners förlag Ny omarbetad -
KOK-KONSTEN SOM VETENSKAP OCH KONST
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1979. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Faksimilupplaga av 2:a rev upplagan 1896, utgiven av Gastronomiska Akademin. Inbunden, helt klotband. Format 26*16*6 cm. I fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAlbert Bonniers Förlag -
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers. 1979. 1006 sidor.
Mycket gott skick. Klotbd. Ryggen något blekt och veck på den påklistrade etiketten på ryggen.
Faksimilupplaga av verkets andra, omarbetade upplaga, som gavs ut 1896.
Utgiven av Gastronomiska akademien … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
KOK-KONSTEN som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers. Faksimilupplaga utgiven av Gastronomiska Akademien uppl. 1963. 1005 sidor.
Nära nyskick. Faksimil av verkets andra, omarbetade upplaga, som gavs ut 1896 på P.A. Nordstedt & Söners förlag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers Faksimilupplaga utgiven av Gastronomiska Akademien -
Dr CH. EM. Hagdahl. Kok-konsten som vetenskap...
Inbunden bok. Bonniers. Facsimilutgåva utgiven av Gastronomiska Akademien uppl. 1979. 1008 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. förlagets vackra gyllenguula linneklotband med fint monterat ryggtitelfält i papper. Främre pärmen med vacketrt monterad titel och dekoration vackert tryckt på papper. skyddsomslaget med ryggen blekt. 24,7 x 15,4 cm. 1802 g … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers Facsimilutgåva utgiven av Gastronomiska Akademien
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn