-
Danyels klassiker : 74 älskade recept med en...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 158 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037516
- Titel
- Danyels klassiker : 74 älskade recept med en twist
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 752 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt bra vilar på en klassisk grund, menar stjärnkocken Danyel Couet. Därför presenterar han här en rad klassiker - efter att ha satt sin egen personliga prägel på varje rätt. Boeuf bourguignon, gravad lax, osso buco och gratinerad chèvre känner de flesta av oss till, och med Danyel Couets proffsiga touch blir rätterna lättare, fräschare och ännu godare.
Boken är uppdelad i varma och kalla förrätter, huvud- och mellanrätter och desserter och bakverk. På det viset kan man sätta ihop en hel trerättersmeny om man har tid och lust, eller bara välja ett recept som passar just då. Till de flesta recepten finns också tips på ett vin som passar till.
När Danyel Couet komponerar maträtter tar han gärna vara på smakerna från det traditionella köket och gör om dem i nyare och fräschare stil. Som svenskfransk har han lärt sig både det franska och svenska köket, vilket förstås inte hindrar att han tar in härliga influenser från hela världen. Att sinnena får vara med när han lagar mat är viktigt: dofter, färger och smaker skapar tillsammans en rik helhet.
Viktigt är också att det är roligt att laga mat och det tycker Danyel Couet fortfarande, efter många år som krögare. David Loftus, som fotograferar den engelske kocken Jamie Olivers mat, har tagit de läckra matbilderna. Danyels klassiker gavs först ut i Frankrike, där heter den Je connais mes classiques.
Norstedts 1 9789113037516 -
Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2007. 262 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hylla 7
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088207
- Titel
- Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till couscous merguez
- Författare
- Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 262 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1114 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken Danyel Couet har sina rötter i den franska huvudstaden och presenterar här sina parisiska favoriträtter med smaker från hela världen klassisk bistromat som steak frites och chèvre chaud, arabisk lammcouscous, crêpes, rostade kastanjer, våfflor och annan fransk streetfood, grekiska gyros, enkel picknickmat samt kinesisk sötsur anka med ingefära.
I Paris blandas fransk matkultur med arabisk, afrikansk, judisk, grekisk och asiatisk mat och varje stadsdel arrondisemang har sin inriktning. De judiska kvarteren hittar man till exempel i Le marais, och det 13:e arrondisemanget är känt för sin asiatiska mat.
Boken är rikligt illustrerad med bilder av den brittiske fotografen David Loftus.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127088207 -
Mina smaker från Provence : medelhavets läcke...
Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 120 sidor.
Nära nyskick. Hel och fin.
Slitage av låg grad.
Läst ex.
Spiralinbunden.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030463
- Titel
- Mina smaker från Provence : medelhavets läckerheter
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 250 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 893 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Provence, där kullarna doftar av vild rosmarin och timjan. Här finns stjärnkockens bästa recept på mustiga grytor, lätta fiskrätter och härliga efterrätter.
Till vardags styr Danyel Couet ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på F12 i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig. I Mina smaker från Provence bjuder han på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Danyel kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Stefano Catenaccis Mitt goda Toscana, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Norstedts 1 9789113030463 -
Danyels klassiker 74 älskade recept med en tw...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Norstedt. uppl.1. 2012. 158 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037516
- Titel
- Danyels klassiker : 74 älskade recept med en twist
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 752 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt bra vilar på en klassisk grund, menar stjärnkocken Danyel Couet. Därför presenterar han här en rad klassiker - efter att ha satt sin egen personliga prägel på varje rätt. Boeuf bourguignon, gravad lax, osso buco och gratinerad chèvre känner de flesta av oss till, och med Danyel Couets proffsiga touch blir rätterna lättare, fräschare och ännu godare.
Boken är uppdelad i varma och kalla förrätter, huvud- och mellanrätter och desserter och bakverk. På det viset kan man sätta ihop en hel trerättersmeny om man har tid och lust, eller bara välja ett recept som passar just då. Till de flesta recepten finns också tips på ett vin som passar till.
När Danyel Couet komponerar maträtter tar han gärna vara på smakerna från det traditionella köket och gör om dem i nyare och fräschare stil. Som svenskfransk har han lärt sig både det franska och svenska köket, vilket förstås inte hindrar att han tar in härliga influenser från hela världen. Att sinnena får vara med när han lagar mat är viktigt: dofter, färger och smaker skapar tillsammans en rik helhet.
Viktigt är också att det är roligt att laga mat och det tycker Danyel Couet fortfarande, efter många år som krögare. David Loftus, som fotograferar den engelske kocken Jamie Olivers mat, har tagit de läckra matbilderna. Danyels klassiker gavs först ut i Frankrike, där heter den Je connais mes classiques.
9789113037516 -
Danyels klassiker 74 älskade recept med en tw...
Inbunden bok.
Gott skick. Norstedt. uppl.1. 2012. 158 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037516
- Titel
- Danyels klassiker : 74 älskade recept med en twist
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 752 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt bra vilar på en klassisk grund, menar stjärnkocken Danyel Couet. Därför presenterar han här en rad klassiker - efter att ha satt sin egen personliga prägel på varje rätt. Boeuf bourguignon, gravad lax, osso buco och gratinerad chèvre känner de flesta av oss till, och med Danyel Couets proffsiga touch blir rätterna lättare, fräschare och ännu godare.
Boken är uppdelad i varma och kalla förrätter, huvud- och mellanrätter och desserter och bakverk. På det viset kan man sätta ihop en hel trerättersmeny om man har tid och lust, eller bara välja ett recept som passar just då. Till de flesta recepten finns också tips på ett vin som passar till.
När Danyel Couet komponerar maträtter tar han gärna vara på smakerna från det traditionella köket och gör om dem i nyare och fräschare stil. Som svenskfransk har han lärt sig både det franska och svenska köket, vilket förstås inte hindrar att han tar in härliga influenser från hela världen. Att sinnena får vara med när han lagar mat är viktigt: dofter, färger och smaker skapar tillsammans en rik helhet.
Viktigt är också att det är roligt att laga mat och det tycker Danyel Couet fortfarande, efter många år som krögare. David Loftus, som fotograferar den engelske kocken Jamie Olivers mat, har tagit de läckra matbilderna. Danyels klassiker gavs först ut i Frankrike, där heter den Je connais mes classiques.
9789113037516 -
Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2007. 262 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. ABSOLUT Nyskick
Danyel Couers livslånga och stormande kärlek till rak enkel fransk mat grundlades i hans farmors parisiska kök.Här gav lökar sötma åt den bästa av löksoppor,här behandlades linser ,sparris och karaktärsstarka korvar alla lika kärleksfull läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088207
- Titel
- Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till couscous merguez
- Författare
- Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 262 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1114 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken Danyel Couet har sina rötter i den franska huvudstaden och presenterar här sina parisiska favoriträtter med smaker från hela världen klassisk bistromat som steak frites och chèvre chaud, arabisk lammcouscous, crêpes, rostade kastanjer, våfflor och annan fransk streetfood, grekiska gyros, enkel picknickmat samt kinesisk sötsur anka med ingefära.
I Paris blandas fransk matkultur med arabisk, afrikansk, judisk, grekisk och asiatisk mat och varje stadsdel arrondisemang har sin inriktning. De judiska kvarteren hittar man till exempel i Le marais, och det 13:e arrondisemanget är känt för sin asiatiska mat.
Boken är rikligt illustrerad med bilder av den brittiske fotografen David Loftus.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127088207 -
Oas - Fredsgatan 12 : läckert, modernt , eleg...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 151 sidor.
Nyskick. Beställ 3 böcker, ENDAST och få den billigaste gratis. P+
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356771
- Titel
- Oas - Fredsgatan 12 : läckert, modernt , elegant
- Författare
- Melker Andersson - Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 195 x 276 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 696 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- F12 spelar i en egen kategori. Miljön är elegant, maten modern och vinerna utvalda med omsorg. Här är Danyel Couet kökschef och delägare. Eld Grill, Smak Restaurangen och Oas Fredsgatan 12 tre böcker och tre koncept från stjärnkocken Melker Andersson. Böckerna kan även köpas tillsammans i en exklusiv box.
Natur & Kultur 1 9789127356771 -
Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2007. 262 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Med Viet bra skick. Lite använd.
Litet hål på skyddsomslagets framsida ( uppe vänster)Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088207
- Titel
- Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till couscous merguez
- Författare
- Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 262 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1114 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken Danyel Couet har sina rötter i den franska huvudstaden och presenterar här sina parisiska favoriträtter med smaker från hela världen klassisk bistromat som steak frites och chèvre chaud, arabisk lammcouscous, crêpes, rostade kastanjer, våfflor och annan fransk streetfood, grekiska gyros, enkel picknickmat samt kinesisk sötsur anka med ingefära.
I Paris blandas fransk matkultur med arabisk, afrikansk, judisk, grekisk och asiatisk mat och varje stadsdel arrondisemang har sin inriktning. De judiska kvarteren hittar man till exempel i Le marais, och det 13:e arrondisemanget är känt för sin asiatiska mat.
Boken är rikligt illustrerad med bilder av den brittiske fotografen David Loftus.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127088207 -
I magen på en jägare : konsten att jaga och l...
Inbunden bok. Mondial. 2023. 215 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180022125
- Titel
- I magen på en jägare : konsten att jaga och laga vilt
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 889 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Vår önskan med den här boken är att fler upptäcker det fantastiska viltköttet. Med våra texter och recept vill vi ge människor en sundare, mer balanserad, och ja ... ärligare bild av viltet och jakten, som är det absolut bästa vi vet.«I magen på en jägare ger dig massvis med recept där det vilda köttet står i fokus. Med influenser från världens alla hörn och recept för många olika typer av vilt, från dovhjort till hare och fasan, finns här något för alla. Danyel och Lubbes personliga tilltal och generöst förklarande texter om jakt och djur bjuder in både dig som redan är övertygad om det vilda köttets förträfflighet, dig som aldrig någonsin vågat smaka på viltkött och dig som bara råkar ha ett halvt rådjur i frysen som du inte vet vad du ska göra av.*Lubbe Garell är yrkesjägare och fotograf. Danyel Couet är prisbelönt kock och krögare. Tillsammans driver de Youtube-kanalen Shots & Pots, där deras filmer om jakt och matlagning fått mycket uppmärksamhet för sitt ärliga och roliga tilltal.
Mondial 9789180022125 -
DANYEL COUETS PARIS – Från chèvre chaud till...
Inbunden bok. Natur & Kultur. 2007. 262 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Kocken Danyel Couet har sina rötter i den franska huvudstaden och presenterar här sina parisiska favoriträtter med smaker från hela världen klassisk bistromat som steak frites och chèvre chaud, arabisk lammcouscous, crêpes, rostade kastanjer, våfflor och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088207
- Titel
- Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till couscous merguez
- Författare
- Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 262 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1114 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken Danyel Couet har sina rötter i den franska huvudstaden och presenterar här sina parisiska favoriträtter med smaker från hela världen klassisk bistromat som steak frites och chèvre chaud, arabisk lammcouscous, crêpes, rostade kastanjer, våfflor och annan fransk streetfood, grekiska gyros, enkel picknickmat samt kinesisk sötsur anka med ingefära.
I Paris blandas fransk matkultur med arabisk, afrikansk, judisk, grekisk och asiatisk mat och varje stadsdel arrondisemang har sin inriktning. De judiska kvarteren hittar man till exempel i Le marais, och det 13:e arrondisemanget är känt för sin asiatiska mat.
Boken är rikligt illustrerad med bilder av den brittiske fotografen David Loftus.
Natur & Kultur 9789127088207 -
Mina smaker från Provence. Medelhavets läcker...
Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 120 sidor.
Nyskick. Lättlagde rätter gjorda på råvaror från södra Frankrike. Rikt illustrerad kokbok med recept. Spiralband / ringpärm som kan ställas på högkant, förvarad i kassett. 8:o. 250x155x45 mm. 900 g. Välvårdat och fint ex, skick som ny. [31005] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030463
- Titel
- Mina smaker från Provence : medelhavets läckerheter
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 250 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 893 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Provence, där kullarna doftar av vild rosmarin och timjan. Här finns stjärnkockens bästa recept på mustiga grytor, lätta fiskrätter och härliga efterrätter.
Till vardags styr Danyel Couet ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på F12 i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig. I Mina smaker från Provence bjuder han på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Danyel kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Stefano Catenaccis Mitt goda Toscana, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Norstedts 1 9789113030463 -
Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2007. 262 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088207
- Titel
- Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till couscous merguez
- Författare
- Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 262 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1114 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken Danyel Couet har sina rötter i den franska huvudstaden och presenterar här sina parisiska favoriträtter med smaker från hela världen klassisk bistromat som steak frites och chèvre chaud, arabisk lammcouscous, crêpes, rostade kastanjer, våfflor och annan fransk streetfood, grekiska gyros, enkel picknickmat samt kinesisk sötsur anka med ingefära.
I Paris blandas fransk matkultur med arabisk, afrikansk, judisk, grekisk och asiatisk mat och varje stadsdel arrondisemang har sin inriktning. De judiska kvarteren hittar man till exempel i Le marais, och det 13:e arrondisemanget är känt för sin asiatiska mat.
Boken är rikligt illustrerad med bilder av den brittiske fotografen David Loftus.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127088207 -
I magen på en jägare
Inbunden bok. Mondial. 2023.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// I magen på en jägare ger dig massvis med recept där det vilda köttet står i fokus. Med influenser från världens alla hörn och recept för många olika typer av vilt, från dovhjort till hare och fasan, finns här något för alla. Danyel o läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180022125
- Titel
- I magen på en jägare : konsten att jaga och laga vilt
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 889 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Vår önskan med den här boken är att fler upptäcker det fantastiska viltköttet. Med våra texter och recept vill vi ge människor en sundare, mer balanserad, och ja ... ärligare bild av viltet och jakten, som är det absolut bästa vi vet.«I magen på en jägare ger dig massvis med recept där det vilda köttet står i fokus. Med influenser från världens alla hörn och recept för många olika typer av vilt, från dovhjort till hare och fasan, finns här något för alla. Danyel och Lubbes personliga tilltal och generöst förklarande texter om jakt och djur bjuder in både dig som redan är övertygad om det vilda köttets förträfflighet, dig som aldrig någonsin vågat smaka på viltkött och dig som bara råkar ha ett halvt rådjur i frysen som du inte vet vad du ska göra av.*Lubbe Garell är yrkesjägare och fotograf. Danyel Couet är prisbelönt kock och krögare. Tillsammans driver de Youtube-kanalen Shots & Pots, där deras filmer om jakt och matlagning fått mycket uppmärksamhet för sitt ärliga och roliga tilltal.
Mondial 9789180022125 -
Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, ko...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 80 sidor.
Mycket gott skick. Tre kokböcker från F12 gruppen
Smak
Oas
Eld
I papperskassett.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357013
- Titel
- Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat
- Författare
- Melker Andersson - Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 195 x 277 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är Jonas Ålund kökschef. Miljön är intim och man väljer maten efter kryddningen, exempelvis enbär, curry eller koriander. Eld Grill, Smak Restaurangen och Oas Fredsgatan 12 tre böcker och tre koncept från stjärnkocken Melker Andersson. Böckerna kan även köpas tillsammans i en exklusiv box.
Natur & Kultur 1 9789127357013 -
Danyels klassiker : 74 älskade recept med en...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 158 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037516
- Titel
- Danyels klassiker : 74 älskade recept med en twist
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 752 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt bra vilar på en klassisk grund, menar stjärnkocken Danyel Couet. Därför presenterar han här en rad klassiker - efter att ha satt sin egen personliga prägel på varje rätt. Boeuf bourguignon, gravad lax, osso buco och gratinerad chèvre känner de flesta av oss till, och med Danyel Couets proffsiga touch blir rätterna lättare, fräschare och ännu godare.
Boken är uppdelad i varma och kalla förrätter, huvud- och mellanrätter och desserter och bakverk. På det viset kan man sätta ihop en hel trerättersmeny om man har tid och lust, eller bara välja ett recept som passar just då. Till de flesta recepten finns också tips på ett vin som passar till.
När Danyel Couet komponerar maträtter tar han gärna vara på smakerna från det traditionella köket och gör om dem i nyare och fräschare stil. Som svenskfransk har han lärt sig både det franska och svenska köket, vilket förstås inte hindrar att han tar in härliga influenser från hela världen. Att sinnena får vara med när han lagar mat är viktigt: dofter, färger och smaker skapar tillsammans en rik helhet.
Viktigt är också att det är roligt att laga mat och det tycker Danyel Couet fortfarande, efter många år som krögare. David Loftus, som fotograferar den engelske kocken Jamie Olivers mat, har tagit de läckra matbilderna. Danyels klassiker gavs först ut i Frankrike, där heter den Je connais mes classiques.
Norstedts 1 9789113037516 -
Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Natur & Kultur 2007. 262s. Fotoillustrerad i färg. Något ojämnt solblekt med i övrigt nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Danyels klassiker, 74 älskade recept med en t...
Inbunden bok. Nordstedts. 2012. 160 sidor.
Mycket gott skick. Danyel Couet känd matprofil från TV krögare med krogar som Fredsgatan 12, Villa Godthem, grill mm här i sitt esse med massor av goda klassiker! Gåvotillskrift på titelbladet … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNordstedts -
Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, ko...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 80 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357013
- Titel
- Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat
- Författare
- Melker Andersson - Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 195 x 277 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är Jonas Ålund kökschef. Miljön är intim och man väljer maten efter kryddningen, exempelvis enbär, curry eller koriander. Eld Grill, Smak Restaurangen och Oas Fredsgatan 12 tre böcker och tre koncept från stjärnkocken Melker Andersson. Böckerna kan även köpas tillsammans i en exklusiv box.
Natur & Kultur 1 9789127357013 -
Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2007. 262 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Gulddekorerat helklotband med skyddsomslag Utmärkt skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088207
- Titel
- Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till couscous merguez
- Författare
- Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 262 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1114 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken Danyel Couet har sina rötter i den franska huvudstaden och presenterar här sina parisiska favoriträtter med smaker från hela världen klassisk bistromat som steak frites och chèvre chaud, arabisk lammcouscous, crêpes, rostade kastanjer, våfflor och annan fransk streetfood, grekiska gyros, enkel picknickmat samt kinesisk sötsur anka med ingefära.
I Paris blandas fransk matkultur med arabisk, afrikansk, judisk, grekisk och asiatisk mat och varje stadsdel arrondisemang har sin inriktning. De judiska kvarteren hittar man till exempel i Le marais, och det 13:e arrondisemanget är känt för sin asiatiska mat.
Boken är rikligt illustrerad med bilder av den brittiske fotografen David Loftus.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127088207 -
Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2007. 262 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Härliga äkta franska recept och läckra bilder från Paris. Inspiration på franskt vis.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088207
- Titel
- Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till couscous merguez
- Författare
- Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 262 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1114 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken Danyel Couet har sina rötter i den franska huvudstaden och presenterar här sina parisiska favoriträtter med smaker från hela världen klassisk bistromat som steak frites och chèvre chaud, arabisk lammcouscous, crêpes, rostade kastanjer, våfflor och annan fransk streetfood, grekiska gyros, enkel picknickmat samt kinesisk sötsur anka med ingefära.
I Paris blandas fransk matkultur med arabisk, afrikansk, judisk, grekisk och asiatisk mat och varje stadsdel arrondisemang har sin inriktning. De judiska kvarteren hittar man till exempel i Le marais, och det 13:e arrondisemanget är känt för sin asiatiska mat.
Boken är rikligt illustrerad med bilder av den brittiske fotografen David Loftus.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127088207 -
Mina smaker från Provence. Medelhavets läcker...
Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 79 sidor.
Mycket gott skick. Format 25 x 15 x 4 cm Vikt 765 g.
Spiralhäftad bok med inbyggt, praktiskt utvikbart bokstöd samt pappkassett, mycket rikt illustrerad med färgfoton av David Loftus och illustrationer av Debbie Loftus. Boken hör till serien "Mästerkockarna vid din spis". läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030463
- Titel
- Mina smaker från Provence : medelhavets läckerheter
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 250 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 893 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Provence, där kullarna doftar av vild rosmarin och timjan. Här finns stjärnkockens bästa recept på mustiga grytor, lätta fiskrätter och härliga efterrätter.
Till vardags styr Danyel Couet ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på F12 i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig. I Mina smaker från Provence bjuder han på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Danyel kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Stefano Catenaccis Mitt goda Toscana, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Norstedts 1 9789113030463 -
Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, ko...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 80 sidor.
Nyskick. En liten anmärkning. Boken är inte helt plan till 100%. Lite vågig på baksidan. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127357015
- Titel
- Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat
- Författare
- Melker Andersson - Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 195 x 277 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är Jonas Ålund kökschef. Miljön är intim och man väljer maten efter kryddningen, exempelvis enbär, curry eller koriander. Eld Grill, Smak Restaurangen och Oas Fredsgatan 12 tre böcker och tre koncept från stjärnkocken Melker Andersson. Böckerna kan även köpas tillsammans i en exklusiv box.
Natur & Kultur 1 9127357015 -
Danyels klassiker: 74 älskade recept med en t...
Inbunden bok. Norstedts. Första uppl. 2012. 158 sidor.
Mycket gott skick. Inbunden i förlagets laminerade pappband. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037516
- Titel
- Danyels klassiker : 74 älskade recept med en twist
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 752 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt bra vilar på en klassisk grund, menar stjärnkocken Danyel Couet. Därför presenterar han här en rad klassiker - efter att ha satt sin egen personliga prägel på varje rätt. Boeuf bourguignon, gravad lax, osso buco och gratinerad chèvre känner de flesta av oss till, och med Danyel Couets proffsiga touch blir rätterna lättare, fräschare och ännu godare.
Boken är uppdelad i varma och kalla förrätter, huvud- och mellanrätter och desserter och bakverk. På det viset kan man sätta ihop en hel trerättersmeny om man har tid och lust, eller bara välja ett recept som passar just då. Till de flesta recepten finns också tips på ett vin som passar till.
När Danyel Couet komponerar maträtter tar han gärna vara på smakerna från det traditionella köket och gör om dem i nyare och fräschare stil. Som svenskfransk har han lärt sig både det franska och svenska köket, vilket förstås inte hindrar att han tar in härliga influenser från hela världen. Att sinnena får vara med när han lagar mat är viktigt: dofter, färger och smaker skapar tillsammans en rik helhet.
Viktigt är också att det är roligt att laga mat och det tycker Danyel Couet fortfarande, efter många år som krögare. David Loftus, som fotograferar den engelske kocken Jamie Olivers mat, har tagit de läckra matbilderna. Danyels klassiker gavs först ut i Frankrike, där heter den Je connais mes classiques.
Norstedts Första 9789113037516 -
Danyels klassiker 74 älskade recept med en tw...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Norstedt. 2012. 158 s. Förlagsband. 19,5 x 24,5cm. Inlagan i nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037516
- Titel
- Danyels klassiker : 74 älskade recept med en twist
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 752 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt bra vilar på en klassisk grund, menar stjärnkocken Danyel Couet. Därför presenterar han här en rad klassiker - efter att ha satt sin egen personliga prägel på varje rätt. Boeuf bourguignon, gravad lax, osso buco och gratinerad chèvre känner de flesta av oss till, och med Danyel Couets proffsiga touch blir rätterna lättare, fräschare och ännu godare.
Boken är uppdelad i varma och kalla förrätter, huvud- och mellanrätter och desserter och bakverk. På det viset kan man sätta ihop en hel trerättersmeny om man har tid och lust, eller bara välja ett recept som passar just då. Till de flesta recepten finns också tips på ett vin som passar till.
När Danyel Couet komponerar maträtter tar han gärna vara på smakerna från det traditionella köket och gör om dem i nyare och fräschare stil. Som svenskfransk har han lärt sig både det franska och svenska köket, vilket förstås inte hindrar att han tar in härliga influenser från hela världen. Att sinnena får vara med när han lagar mat är viktigt: dofter, färger och smaker skapar tillsammans en rik helhet.
Viktigt är också att det är roligt att laga mat och det tycker Danyel Couet fortfarande, efter många år som krögare. David Loftus, som fotograferar den engelske kocken Jamie Olivers mat, har tagit de läckra matbilderna. Danyels klassiker gavs först ut i Frankrike, där heter den Je connais mes classiques.
9789113037516 -
Danyels klassiker : 74 älskade recept med en...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 158 sidor.
Nyskick. Fin. Presentskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037516
- Titel
- Danyels klassiker : 74 älskade recept med en twist
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 752 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt bra vilar på en klassisk grund, menar stjärnkocken Danyel Couet. Därför presenterar han här en rad klassiker - efter att ha satt sin egen personliga prägel på varje rätt. Boeuf bourguignon, gravad lax, osso buco och gratinerad chèvre känner de flesta av oss till, och med Danyel Couets proffsiga touch blir rätterna lättare, fräschare och ännu godare.
Boken är uppdelad i varma och kalla förrätter, huvud- och mellanrätter och desserter och bakverk. På det viset kan man sätta ihop en hel trerättersmeny om man har tid och lust, eller bara välja ett recept som passar just då. Till de flesta recepten finns också tips på ett vin som passar till.
När Danyel Couet komponerar maträtter tar han gärna vara på smakerna från det traditionella köket och gör om dem i nyare och fräschare stil. Som svenskfransk har han lärt sig både det franska och svenska köket, vilket förstås inte hindrar att han tar in härliga influenser från hela världen. Att sinnena får vara med när han lagar mat är viktigt: dofter, färger och smaker skapar tillsammans en rik helhet.
Viktigt är också att det är roligt att laga mat och det tycker Danyel Couet fortfarande, efter många år som krögare. David Loftus, som fotograferar den engelske kocken Jamie Olivers mat, har tagit de läckra matbilderna. Danyels klassiker gavs först ut i Frankrike, där heter den Je connais mes classiques.
Norstedts 1 9789113037516 -
Danyels klassiker : 74 älskade recept med en...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 158 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113037516
- Titel
- Danyels klassiker : 74 älskade recept med en twist
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 752 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt bra vilar på en klassisk grund, menar stjärnkocken Danyel Couet. Därför presenterar han här en rad klassiker - efter att ha satt sin egen personliga prägel på varje rätt. Boeuf bourguignon, gravad lax, osso buco och gratinerad chèvre känner de flesta av oss till, och med Danyel Couets proffsiga touch blir rätterna lättare, fräschare och ännu godare.
Boken är uppdelad i varma och kalla förrätter, huvud- och mellanrätter och desserter och bakverk. På det viset kan man sätta ihop en hel trerättersmeny om man har tid och lust, eller bara välja ett recept som passar just då. Till de flesta recepten finns också tips på ett vin som passar till.
När Danyel Couet komponerar maträtter tar han gärna vara på smakerna från det traditionella köket och gör om dem i nyare och fräschare stil. Som svenskfransk har han lärt sig både det franska och svenska köket, vilket förstås inte hindrar att han tar in härliga influenser från hela världen. Att sinnena får vara med när han lagar mat är viktigt: dofter, färger och smaker skapar tillsammans en rik helhet.
Viktigt är också att det är roligt att laga mat och det tycker Danyel Couet fortfarande, efter många år som krögare. David Loftus, som fotograferar den engelske kocken Jamie Olivers mat, har tagit de läckra matbilderna. Danyels klassiker gavs först ut i Frankrike, där heter den Je connais mes classiques.
Norstedts 1 9789113037516 -
Davyels klassiker, 74 älskade recept med en t...
Inbunden bok. Nordstedts. 2012. 160 sidor.
Nära nyskick. Bok i presentskick. Danyel Couet, TV-kock och stjärnkrögare med tolv restauranter i Stockholm och i Åre ( Fredsgatan 12, Grill, Brasseri le rouge.....) här där ha presentera 74 av sina mest klassiska rätter! En helt underbar och unik bok med mycket kunska läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNordstedts -
Mina smaker från Provence : medelhavets läcke...
Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 120 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030463
- Titel
- Mina smaker från Provence : medelhavets läckerheter
- Författare
- Couet, Danyel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 250 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 893 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Provence, där kullarna doftar av vild rosmarin och timjan. Här finns stjärnkockens bästa recept på mustiga grytor, lätta fiskrätter och härliga efterrätter.
Till vardags styr Danyel Couet ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på F12 i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig. I Mina smaker från Provence bjuder han på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Danyel kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Stefano Catenaccis Mitt goda Toscana, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Norstedts 1 9789113030463 -
Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, ko...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 80 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127357015
- Titel
- Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat
- Författare
- Melker Andersson - Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 195 x 277 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är Jonas Ålund kökschef. Miljön är intim och man väljer maten efter kryddningen, exempelvis enbär, curry eller koriander. Eld Grill, Smak Restaurangen och Oas Fredsgatan 12 tre böcker och tre koncept från stjärnkocken Melker Andersson. Böckerna kan även köpas tillsammans i en exklusiv box.
Natur & Kultur 1 9127357015 -
Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, ko...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 80 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357013
- Titel
- Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat
- Författare
- Melker Andersson - Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 195 x 277 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är Jonas Ålund kökschef. Miljön är intim och man väljer maten efter kryddningen, exempelvis enbär, curry eller koriander. Eld Grill, Smak Restaurangen och Oas Fredsgatan 12 tre böcker och tre koncept från stjärnkocken Melker Andersson. Böckerna kan även köpas tillsammans i en exklusiv box.
Natur & Kultur 1 9789127357013
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn