Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 80 sidor.
Mycket gott skick.
Tre kokböcker från F12 gruppen
Smak
Oas
Eld
I papperskassett.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789127357013
- Titel
- Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat
- Författare
- Melker Andersson - Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 195 x 277 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är Jonas Ålund kökschef. Miljön är intim och man väljer maten efter kryddningen, exempelvis enbär, curry eller koriander. Eld Grill, Smak Restaurangen och Oas Fredsgatan 12 tre böcker och tre koncept från stjärnkocken Melker Andersson. Böckerna kan även köpas tillsammans i en exklusiv box.