-
A gastronomic tour of the Scandinavian Arctic
Inbunden bok. Bergh. 1987. 216 sidor.
Mycket gott skick. Text på engelska.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175661373
- Titel
- A gastronomic tour of the Scandinavian Arctic
- Författare
- Blomquist, Torsten - Vögeli, Werner - Judd, Barry - Lindberg, Björn
- Förlag
- Stockholm : Timbro
- Utgivningsår
- 1987
- Språk
- English
Bergh 9175661373 -
Älskade mat
Inbunden bok. *Roto Smeets Publishing. 1 uppl. 2005. 189 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197515701
- Titel
- Älskade mat
- Författare
- Werner Vögeli - Ulf Nilsson
- Förlag
- *Roto Smeets Publishing
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 227 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1150 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Werner Vögeli är Sveriges mest berömde kock. Sedan 1959 har han lagat mat på Operakällaren i Stockholm, till kungliga kalas, till matälskares måltider och till det fina folkets fester.
Han har lagat mat till nobelpristagare under fyrtio år (1961-2002) när dessa årligen bjudits på middag hos den svenske kungen den 11 december. Han har lagat mat till statschefer, kungar, drottningar och kejsare, till politiker, kulturpersonligheter och kändisar. Han har rest med hovet på statsbesök utomlands och lagat mat i många länder. 1972 blev Vögeli formellt utnämnd till hovköksmästare och 1977 till hovtraktör.
Vögeli har givit ut flera böcker tidigare med fantastiska festmenyer men också med traditionell svensk mat. Men de allra bästa menyerna, de som han är mest stolt över, har han sparat till ett speciellt tillfälle, så att han kan presentera dem tillsammans. Och det tillfället är den nya boken Älskade mat.
Här är några exempel på dessa menyer som serverats på Operakällaren genom tiderna:
Traditions et Qualité 1967 en förening för världens bästa kockar med tillsammans ett stort antal stjärnor i Guide Michelin. Vögeli bjöd på traditionell svensk mat som sill, löjrom, renskav och nässelsoppa!
Club de Chefs des Chefs 1980 en exklusiv klubb för kockar till statschefer, kungar och likställda storheter, där det bjöds på snöripsbröst och hjortronsufflé.
Drottning Silvias födelsedagsmeny 1993 med fasanmousse och sjötunga.
Det finns ytterligare några menyer samt en del med recept på rätter med genuina svenska råvaror som Västerbottenost, renkött, olika rätter med ål, samt rabarber och hjortron. Här beskrivs också Vögelis matfilosofi som han hållit fast vid i alla år.
En bok att älska Älskade mat!
*Roto Smeets Publishing 1 9197515701 -
Werner Vögelis husmanskost
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2002. 96 sidor.
Nära nyskick. Namnad på försättsbladet. I övrigt nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153423208
- Titel
- Werner Vögelis husmanskost
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tillbaka till rötterna med Werner Vögeli!
Ingen har lagat så många exklusiva middagar som hovtraktören Werner Vögeli. Men i denna bok går han tillbaka till sina rötter. Enkel husmanskost. Himmelskt god husmanskost. Den mat som är själva fundamenten i all matlagning. Werner Vögeli bestämde sig redan som barn för att bli kock och sammanfattar här ett livs kärleksförhållande till mat. Med husmanskost från både Sverige och världen tar Werner Vögeli med oss tillbaka till rötterna. Ca 40 färgfoton, ca 65 recept.
Ica Bokförlag 1 9153423208 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPage one publishing 9171250751
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9188198456
- Titel
- Gastronomisk resa i Nordkalotten
- Författare
- Blomquist, Torsten - Vögeli, Werner - Lindberg, Björn
- Förlag
- Stockholm : Media express
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Stockholm : Media express 9188198456 -
Älskade mat
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Roto Smeets Publishing. 2004. 189 s. 22,5 x 27,5cm. Omslaget har lätt slitage i ovankant. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197515702
- Titel
- Älskade mat
- Författare
- Werner Vögeli - Ulf Nilsson
- Förlag
- *Roto Smeets Publishing
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 227 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1150 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Werner Vögeli är Sveriges mest berömde kock. Sedan 1959 har han lagat mat på Operakällaren i Stockholm, till kungliga kalas, till matälskares måltider och till det fina folkets fester.
Han har lagat mat till nobelpristagare under fyrtio år (1961-2002) när dessa årligen bjudits på middag hos den svenske kungen den 11 december. Han har lagat mat till statschefer, kungar, drottningar och kejsare, till politiker, kulturpersonligheter och kändisar. Han har rest med hovet på statsbesök utomlands och lagat mat i många länder. 1972 blev Vögeli formellt utnämnd till hovköksmästare och 1977 till hovtraktör.
Vögeli har givit ut flera böcker tidigare med fantastiska festmenyer men också med traditionell svensk mat. Men de allra bästa menyerna, de som han är mest stolt över, har han sparat till ett speciellt tillfälle, så att han kan presentera dem tillsammans. Och det tillfället är den nya boken Älskade mat.
Här är några exempel på dessa menyer som serverats på Operakällaren genom tiderna:
Traditions et Qualité 1967 en förening för världens bästa kockar med tillsammans ett stort antal stjärnor i Guide Michelin. Vögeli bjöd på traditionell svensk mat som sill, löjrom, renskav och nässelsoppa!
Club de Chefs des Chefs 1980 en exklusiv klubb för kockar till statschefer, kungar och likställda storheter, där det bjöds på snöripsbröst och hjortronsufflé.
Drottning Silvias födelsedagsmeny 1993 med fasanmousse och sjötunga.
Det finns ytterligare några menyer samt en del med recept på rätter med genuina svenska råvaror som Västerbottenost, renkött, olika rätter med ål, samt rabarber och hjortron. Här beskrivs också Vögelis matfilosofi som han hållit fast vid i alla år.
En bok att älska Älskade mat!
9789197515702 -
Gastronomisk resa i Nordkalotten
Inbunden bok. Timbro. 1986. 216 sidor.
Gott skick. Inbunden i förlagets laminerade pappband. Bandet något bågnat. Försättsbladet med hälsning från Vögeli.Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175661101
- Titel
- Gastronomisk resa i Nordkalotten
- Författare
- Blomquist, Torsten - Vögeli, Werner - Lindberg, Björn
- Förlag
- Stockholm : Timbro
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
Timbro 9175661101 -
Werner Vögelis husmanskost
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2002. 96 sidor.
Mycket gott skick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153423201
- Titel
- Werner Vögelis husmanskost
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tillbaka till rötterna med Werner Vögeli!
Ingen har lagat så många exklusiva middagar som hovtraktören Werner Vögeli. Men i denna bok går han tillbaka till sina rötter. Enkel husmanskost. Himmelskt god husmanskost. Den mat som är själva fundamenten i all matlagning. Werner Vögeli bestämde sig redan som barn för att bli kock och sammanfattar här ett livs kärleksförhållande till mat. Med husmanskost från både Sverige och världen tar Werner Vögeli med oss tillbaka till rötterna. Ca 40 färgfoton, ca 65 recept.
Ica Bokförlag 1 9789153423201 -
Från Emmental till Stockholms slott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rest efter prislapp
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841320
- Titel
- Från Emmental till Stockholms slott
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 891 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Lova mig, Werner, att alltid vara dig själv oavsett vad som händer dig i världen!"
Hedersdoktorn och Hovtraktören Werner Vögeli har hållit löftet han gav sin mor när han tog avsked för att ge sig ut i världen. Idag är Werner Vögeli en legend inom svensk matlagning. Han har varit hovtraktör i 40 år, på Operakällaren i 40 år och ansvarat för Nobelmiddaggarna i 40 år. Han har sett allt, varit med om allt, lagat allt för alla.
Hans livsväg är enastående - från bondehemmet i Emmental i Schweiz till uppburen hovkrögare för kungar och drottningar. Från den schweiziska husmanskosten, via den allra högsta gastronomien, till en kärlek till de svenska (och kanske framförallt norrländska!) rena råvarorna. Han har mött kungligheter, presidenter, prinsessor, miljardärer likaväl som ålfiskare och samer - och han har minnen och historier att berätta om dem alla.
Här finns berättelser och anekdoter om Kungen, Silvia, Victoria, gamle kungen, prinsessorna (främst Margareta!). Och övrig nobless som Aga Khan, Erlander, Krusse, Marcus Wallenberg, nobelpristagare... Jetsetmiddagar i St Moritz, ålagille med Fritjof Nilsson Piraten och Sten Broman, kräftskivor med Roger Moore. Vidare om Werner Vögelis unika internationella stjärnstatus, om Club Chef du Chef, Chain de Rotessieur och hans roll som domare i Bocuse d'Or (!).
Werners Vögelis unika känslighet när det gäller att komponera smaker och ingredienser visas i bokens recept på allt från husmanskost till nobelmiddag!
Prisma 1 9151841320 -
Från Emmental till Stockholms slott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841320
- Titel
- Från Emmental till Stockholms slott
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 891 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Lova mig, Werner, att alltid vara dig själv oavsett vad som händer dig i världen!"
Hedersdoktorn och Hovtraktören Werner Vögeli har hållit löftet han gav sin mor när han tog avsked för att ge sig ut i världen. Idag är Werner Vögeli en legend inom svensk matlagning. Han har varit hovtraktör i 40 år, på Operakällaren i 40 år och ansvarat för Nobelmiddaggarna i 40 år. Han har sett allt, varit med om allt, lagat allt för alla.
Hans livsväg är enastående - från bondehemmet i Emmental i Schweiz till uppburen hovkrögare för kungar och drottningar. Från den schweiziska husmanskosten, via den allra högsta gastronomien, till en kärlek till de svenska (och kanske framförallt norrländska!) rena råvarorna. Han har mött kungligheter, presidenter, prinsessor, miljardärer likaväl som ålfiskare och samer - och han har minnen och historier att berätta om dem alla.
Här finns berättelser och anekdoter om Kungen, Silvia, Victoria, gamle kungen, prinsessorna (främst Margareta!). Och övrig nobless som Aga Khan, Erlander, Krusse, Marcus Wallenberg, nobelpristagare... Jetsetmiddagar i St Moritz, ålagille med Fritjof Nilsson Piraten och Sten Broman, kräftskivor med Roger Moore. Vidare om Werner Vögelis unika internationella stjärnstatus, om Club Chef du Chef, Chain de Rotessieur och hans roll som domare i Bocuse d'Or (!).
Werners Vögelis unika känslighet när det gäller att komponera smaker och ingredienser visas i bokens recept på allt från husmanskost till nobelmiddag!
Prisma 1 9151841320 -
Gastronomisk resa i Nordkalotten
Gott skick. Timbro 1986, inb., 216 s, med dedikation från författarna, 30x26 cm, första upplagan, gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175661101
- Titel
- Gastronomisk resa i Nordkalotten
- Författare
- Blomquist, Torsten - Vögeli, Werner - Lindberg, Björn
- Förlag
- Stockholm : Timbro
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
9175661101 -
Från Emmental till Stockholms slott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 224 sidor.
Mycket gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841320
- Titel
- Från Emmental till Stockholms slott
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 891 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Lova mig, Werner, att alltid vara dig själv oavsett vad som händer dig i världen!"
Hedersdoktorn och Hovtraktören Werner Vögeli har hållit löftet han gav sin mor när han tog avsked för att ge sig ut i världen. Idag är Werner Vögeli en legend inom svensk matlagning. Han har varit hovtraktör i 40 år, på Operakällaren i 40 år och ansvarat för Nobelmiddaggarna i 40 år. Han har sett allt, varit med om allt, lagat allt för alla.
Hans livsväg är enastående - från bondehemmet i Emmental i Schweiz till uppburen hovkrögare för kungar och drottningar. Från den schweiziska husmanskosten, via den allra högsta gastronomien, till en kärlek till de svenska (och kanske framförallt norrländska!) rena råvarorna. Han har mött kungligheter, presidenter, prinsessor, miljardärer likaväl som ålfiskare och samer - och han har minnen och historier att berätta om dem alla.
Här finns berättelser och anekdoter om Kungen, Silvia, Victoria, gamle kungen, prinsessorna (främst Margareta!). Och övrig nobless som Aga Khan, Erlander, Krusse, Marcus Wallenberg, nobelpristagare... Jetsetmiddagar i St Moritz, ålagille med Fritjof Nilsson Piraten och Sten Broman, kräftskivor med Roger Moore. Vidare om Werner Vögelis unika internationella stjärnstatus, om Club Chef du Chef, Chain de Rotessieur och hans roll som domare i Bocuse d'Or (!).
Werners Vögelis unika känslighet när det gäller att komponera smaker och ingredienser visas i bokens recept på allt från husmanskost till nobelmiddag!
Prisma 1 9151841320 -
Gastronomisk resa i Nordkalotten
Inbunden bok.
Nära nyskick. Media Express 1998, kartonnage, ej namnad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188198456
- Titel
- Gastronomisk resa i Nordkalotten
- Författare
- Blomquist, Torsten - Vögeli, Werner - Lindberg, Björn
- Förlag
- Stockholm : Media express
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
9188198456 -
Hovtraktören Werner Vögelis festmat från Stoc...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1999. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568641
- Titel
- Hovtraktören Werner Vögelis festmat från Stockholms slott
- Författare
- Vögeli, Werner - Sandberg, Marianne - Edström, Holger
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier 9789100568641 -
Werner Vögelis husmanskost
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2002. 96 sidor.
Nära nyskick. Tillskrift från Werner Vögeli se separat foto.(Läge:JKO)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153423208
- Titel
- Werner Vögelis husmanskost
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tillbaka till rötterna med Werner Vögeli!
Ingen har lagat så många exklusiva middagar som hovtraktören Werner Vögeli. Men i denna bok går han tillbaka till sina rötter. Enkel husmanskost. Himmelskt god husmanskost. Den mat som är själva fundamenten i all matlagning. Werner Vögeli bestämde sig redan som barn för att bli kock och sammanfattar här ett livs kärleksförhållande till mat. Med husmanskost från både Sverige och världen tar Werner Vögeli med oss tillbaka till rötterna. Ca 40 färgfoton, ca 65 recept.
Ica Bokförlag 1 9153423208 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9188198456
- Titel
- Gastronomisk resa i Nordkalotten
- Författare
- Blomquist, Torsten - Vögeli, Werner - Lindberg, Björn
- Förlag
- Stockholm : Media express
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Stockholm : Media express 9188198456 -
Werner Vögelis husmanskost
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2002. 96 sidor.
Nära nyskick. Oläst..................// Tillbaka till rötterna med Werner Vögeli! Ingen har lagat så många exklusiva middagar som hovtraktören Werner Vögeli. Men i denna bok går han tillbaka till sina rötter. Enkel husmanskost. Himmelskt god husmanskost. Den mat som är läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153423208
- Titel
- Werner Vögelis husmanskost
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tillbaka till rötterna med Werner Vögeli!
Ingen har lagat så många exklusiva middagar som hovtraktören Werner Vögeli. Men i denna bok går han tillbaka till sina rötter. Enkel husmanskost. Himmelskt god husmanskost. Den mat som är själva fundamenten i all matlagning. Werner Vögeli bestämde sig redan som barn för att bli kock och sammanfattar här ett livs kärleksförhållande till mat. Med husmanskost från både Sverige och världen tar Werner Vögeli med oss tillbaka till rötterna. Ca 40 färgfoton, ca 65 recept.
Ica Bokförlag 1 9153423208 -
Werner Vögeli Älskade mat
Inbunden bok. Roto Smeets Publishing .
ISBN 9789197515719
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRoto Smeets Publishing 9789197515719 -
Från Emmental till Stockholms slott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841320
- Titel
- Från Emmental till Stockholms slott
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 891 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Lova mig, Werner, att alltid vara dig själv oavsett vad som händer dig i världen!"
Hedersdoktorn och Hovtraktören Werner Vögeli har hållit löftet han gav sin mor när han tog avsked för att ge sig ut i världen. Idag är Werner Vögeli en legend inom svensk matlagning. Han har varit hovtraktör i 40 år, på Operakällaren i 40 år och ansvarat för Nobelmiddaggarna i 40 år. Han har sett allt, varit med om allt, lagat allt för alla.
Hans livsväg är enastående - från bondehemmet i Emmental i Schweiz till uppburen hovkrögare för kungar och drottningar. Från den schweiziska husmanskosten, via den allra högsta gastronomien, till en kärlek till de svenska (och kanske framförallt norrländska!) rena råvarorna. Han har mött kungligheter, presidenter, prinsessor, miljardärer likaväl som ålfiskare och samer - och han har minnen och historier att berätta om dem alla.
Här finns berättelser och anekdoter om Kungen, Silvia, Victoria, gamle kungen, prinsessorna (främst Margareta!). Och övrig nobless som Aga Khan, Erlander, Krusse, Marcus Wallenberg, nobelpristagare... Jetsetmiddagar i St Moritz, ålagille med Fritjof Nilsson Piraten och Sten Broman, kräftskivor med Roger Moore. Vidare om Werner Vögelis unika internationella stjärnstatus, om Club Chef du Chef, Chain de Rotessieur och hans roll som domare i Bocuse d'Or (!).
Werners Vögelis unika känslighet när det gäller att komponera smaker och ingredienser visas i bokens recept på allt från husmanskost till nobelmiddag!
Prisma 1 9151841320 -
Gastronomisk resa i Nordkalotten
Inbunden bok. Timbro förlag. 1986.
Mycket gott skick. Kartonnage. Urrivet försättsblad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175661101
- Titel
- Gastronomisk resa i Nordkalotten
- Författare
- Blomquist, Torsten - Vögeli, Werner - Lindberg, Björn
- Förlag
- Stockholm : Timbro
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
Timbro förlag 9175661101 -
Från Emmental till Stockholms slott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841320
- Titel
- Från Emmental till Stockholms slott
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 891 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Lova mig, Werner, att alltid vara dig själv oavsett vad som händer dig i världen!"
Hedersdoktorn och Hovtraktören Werner Vögeli har hållit löftet han gav sin mor när han tog avsked för att ge sig ut i världen. Idag är Werner Vögeli en legend inom svensk matlagning. Han har varit hovtraktör i 40 år, på Operakällaren i 40 år och ansvarat för Nobelmiddaggarna i 40 år. Han har sett allt, varit med om allt, lagat allt för alla.
Hans livsväg är enastående - från bondehemmet i Emmental i Schweiz till uppburen hovkrögare för kungar och drottningar. Från den schweiziska husmanskosten, via den allra högsta gastronomien, till en kärlek till de svenska (och kanske framförallt norrländska!) rena råvarorna. Han har mött kungligheter, presidenter, prinsessor, miljardärer likaväl som ålfiskare och samer - och han har minnen och historier att berätta om dem alla.
Här finns berättelser och anekdoter om Kungen, Silvia, Victoria, gamle kungen, prinsessorna (främst Margareta!). Och övrig nobless som Aga Khan, Erlander, Krusse, Marcus Wallenberg, nobelpristagare... Jetsetmiddagar i St Moritz, ålagille med Fritjof Nilsson Piraten och Sten Broman, kräftskivor med Roger Moore. Vidare om Werner Vögelis unika internationella stjärnstatus, om Club Chef du Chef, Chain de Rotessieur och hans roll som domare i Bocuse d'Or (!).
Werners Vögelis unika känslighet när det gäller att komponera smaker och ingredienser visas i bokens recept på allt från husmanskost till nobelmiddag!
Prisma 1 9151841320 -
Från Emmental till Stockholms slott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841320
- Titel
- Från Emmental till Stockholms slott
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 891 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Lova mig, Werner, att alltid vara dig själv oavsett vad som händer dig i världen!"
Hedersdoktorn och Hovtraktören Werner Vögeli har hållit löftet han gav sin mor när han tog avsked för att ge sig ut i världen. Idag är Werner Vögeli en legend inom svensk matlagning. Han har varit hovtraktör i 40 år, på Operakällaren i 40 år och ansvarat för Nobelmiddaggarna i 40 år. Han har sett allt, varit med om allt, lagat allt för alla.
Hans livsväg är enastående - från bondehemmet i Emmental i Schweiz till uppburen hovkrögare för kungar och drottningar. Från den schweiziska husmanskosten, via den allra högsta gastronomien, till en kärlek till de svenska (och kanske framförallt norrländska!) rena råvarorna. Han har mött kungligheter, presidenter, prinsessor, miljardärer likaväl som ålfiskare och samer - och han har minnen och historier att berätta om dem alla.
Här finns berättelser och anekdoter om Kungen, Silvia, Victoria, gamle kungen, prinsessorna (främst Margareta!). Och övrig nobless som Aga Khan, Erlander, Krusse, Marcus Wallenberg, nobelpristagare... Jetsetmiddagar i St Moritz, ålagille med Fritjof Nilsson Piraten och Sten Broman, kräftskivor med Roger Moore. Vidare om Werner Vögelis unika internationella stjärnstatus, om Club Chef du Chef, Chain de Rotessieur och hans roll som domare i Bocuse d'Or (!).
Werners Vögelis unika känslighet när det gäller att komponera smaker och ingredienser visas i bokens recept på allt från husmanskost till nobelmiddag!
Prisma 1 9151841320 -
Från Emmental till Stockholms slott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841320
- Titel
- Från Emmental till Stockholms slott
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 891 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Lova mig, Werner, att alltid vara dig själv oavsett vad som händer dig i världen!"
Hedersdoktorn och Hovtraktören Werner Vögeli har hållit löftet han gav sin mor när han tog avsked för att ge sig ut i världen. Idag är Werner Vögeli en legend inom svensk matlagning. Han har varit hovtraktör i 40 år, på Operakällaren i 40 år och ansvarat för Nobelmiddaggarna i 40 år. Han har sett allt, varit med om allt, lagat allt för alla.
Hans livsväg är enastående - från bondehemmet i Emmental i Schweiz till uppburen hovkrögare för kungar och drottningar. Från den schweiziska husmanskosten, via den allra högsta gastronomien, till en kärlek till de svenska (och kanske framförallt norrländska!) rena råvarorna. Han har mött kungligheter, presidenter, prinsessor, miljardärer likaväl som ålfiskare och samer - och han har minnen och historier att berätta om dem alla.
Här finns berättelser och anekdoter om Kungen, Silvia, Victoria, gamle kungen, prinsessorna (främst Margareta!). Och övrig nobless som Aga Khan, Erlander, Krusse, Marcus Wallenberg, nobelpristagare... Jetsetmiddagar i St Moritz, ålagille med Fritjof Nilsson Piraten och Sten Broman, kräftskivor med Roger Moore. Vidare om Werner Vögelis unika internationella stjärnstatus, om Club Chef du Chef, Chain de Rotessieur och hans roll som domare i Bocuse d'Or (!).
Werners Vögelis unika känslighet när det gäller att komponera smaker och ingredienser visas i bokens recept på allt från husmanskost till nobelmiddag!
Prisma 1 9151841320 -
Hovtraktören. Werner Vögelis festmat från Sto...
Inbunden bok.
Gott skick. Inbundet pappband med skyddsomslag. Något kantstötta hörn och mindre reva på skyddsomslaget. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100568643
- Titel
- Hovtraktören Werner Vögelis festmat från Stockholms slott
- Författare
- Vögeli, Werner - Sandberg, Marianne - Edström, Holger
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
9100568643 -
Från Emmental till Stockholms slott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Rikl.fotoillustrerad i färg och s/v. Ej receptbok
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841320
- Titel
- Från Emmental till Stockholms slott
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 891 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Lova mig, Werner, att alltid vara dig själv oavsett vad som händer dig i världen!"
Hedersdoktorn och Hovtraktören Werner Vögeli har hållit löftet han gav sin mor när han tog avsked för att ge sig ut i världen. Idag är Werner Vögeli en legend inom svensk matlagning. Han har varit hovtraktör i 40 år, på Operakällaren i 40 år och ansvarat för Nobelmiddaggarna i 40 år. Han har sett allt, varit med om allt, lagat allt för alla.
Hans livsväg är enastående - från bondehemmet i Emmental i Schweiz till uppburen hovkrögare för kungar och drottningar. Från den schweiziska husmanskosten, via den allra högsta gastronomien, till en kärlek till de svenska (och kanske framförallt norrländska!) rena råvarorna. Han har mött kungligheter, presidenter, prinsessor, miljardärer likaväl som ålfiskare och samer - och han har minnen och historier att berätta om dem alla.
Här finns berättelser och anekdoter om Kungen, Silvia, Victoria, gamle kungen, prinsessorna (främst Margareta!). Och övrig nobless som Aga Khan, Erlander, Krusse, Marcus Wallenberg, nobelpristagare... Jetsetmiddagar i St Moritz, ålagille med Fritjof Nilsson Piraten och Sten Broman, kräftskivor med Roger Moore. Vidare om Werner Vögelis unika internationella stjärnstatus, om Club Chef du Chef, Chain de Rotessieur och hans roll som domare i Bocuse d'Or (!).
Werners Vögelis unika känslighet när det gäller att komponera smaker och ingredienser visas i bokens recept på allt från husmanskost till nobelmiddag!
Prisma 1 9151841320 -
A Gastronomic Tour of the Scandinavian Arctic
Inbunden bok. Timbrl. 1987. 216 sidor.
ISBN 9175661375!
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTimbrl 9175661375! -
Werner Vögelis husmanskost
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2002. 96 sidor.
Mycket gott skick. En sida med en prick och lite rispig på pärmen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153423208
- Titel
- Werner Vögelis husmanskost
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tillbaka till rötterna med Werner Vögeli!
Ingen har lagat så många exklusiva middagar som hovtraktören Werner Vögeli. Men i denna bok går han tillbaka till sina rötter. Enkel husmanskost. Himmelskt god husmanskost. Den mat som är själva fundamenten i all matlagning. Werner Vögeli bestämde sig redan som barn för att bli kock och sammanfattar här ett livs kärleksförhållande till mat. Med husmanskost från både Sverige och världen tar Werner Vögeli med oss tillbaka till rötterna. Ca 40 färgfoton, ca 65 recept.
Ica Bokförlag 1 9153423208 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKInformationsförlaget
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153423208
- Titel
- Werner Vögelis husmanskost
- Författare
- Werner Vögeli
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tillbaka till rötterna med Werner Vögeli!
Ingen har lagat så många exklusiva middagar som hovtraktören Werner Vögeli. Men i denna bok går han tillbaka till sina rötter. Enkel husmanskost. Himmelskt god husmanskost. Den mat som är själva fundamenten i all matlagning. Werner Vögeli bestämde sig redan som barn för att bli kock och sammanfattar här ett livs kärleksförhållande till mat. Med husmanskost från både Sverige och världen tar Werner Vögeli med oss tillbaka till rötterna. Ca 40 färgfoton, ca 65 recept.
Ica Bokförlag 1 9153423208 -
Hovtraktören. Werner Vögelis festmat från Sto...
Inbunden bok. Albert Bonniers förlag. 1:a uppl. 1999. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Fint förlagsexemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100568643
- Titel
- Hovtraktören Werner Vögelis festmat från Stockholms slott
- Författare
- Vögeli, Werner - Sandberg, Marianne - Edström, Holger
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Albert Bonniers förlag 1:a 9100568643
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn