-
Fisk och skaldjur : till vardags och fest frå...
Häftad bok. Prisma. 2007. 199 sidor.
Mycket gott skick. Bra exemplar
Se även våra andra böckerInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848570
- Titel
- Fisk och skaldjur : till vardags och fest från Allt om Mat
- Författare
- Jenkinson, Marie-Charlotte - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 178 x 228 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 673 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande
Prisma 9789151848570 -
Seglarens kokbok
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2006. 158 sidor.
Nära nyskick. Rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146213895
- Titel
- Seglarens kokbok
- Författare
- Jenkinson, Charlotte
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat är en förutsättning för en lyckad seglats. Men det ställer lite krav på kocken, inte minst när det gäller planeringen innan man kastar loss. Kanske det saknas kylskåp ombord, eller ugn, kanske har man bara en eller två plattor. Seglarens kokbok är i första hand en problemlösare. Därför har den delats in i seglingsdagar, de första tre dagarna har fått var sitt kapitel och dag fyra till sju har fått ett extra omfångsrikt gemensamt. Här får du förslag på vad du kan laga hemma, frysa in och ta med som frysklampar, tips på hur du paketerar maten smartast, svar på vilka råvaror som klarar en längre förvaringstid utan kyl och vilka konserver som är oumbärliga i ett båtkök för att laga riktigt god varm mat. En bok som är lika klok som vacker, skapad för och av människor som vet att njuta av livet.
Wahlström & Widstrand 9789146213895 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789146213895
- Titel
- Seglarens kokbok
- Författare
- Jenkinson, Charlotte
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat är en förutsättning för en lyckad seglats. Men det ställer lite krav på kocken, inte minst när det gäller planeringen innan man kastar loss. Kanske det saknas kylskåp ombord, eller ugn, kanske har man bara en eller två plattor. Seglarens kokbok är i första hand en problemlösare. Därför har den delats in i seglingsdagar, de första tre dagarna har fått var sitt kapitel och dag fyra till sju har fått ett extra omfångsrikt gemensamt. Här får du förslag på vad du kan laga hemma, frysa in och ta med som frysklampar, tips på hur du paketerar maten smartast, svar på vilka råvaror som klarar en längre förvaringstid utan kyl och vilka konserver som är oumbärliga i ett båtkök för att laga riktigt god varm mat. En bok som är lika klok som vacker, skapad för och av människor som vet att njuta av livet.
Wahlström & Widstrand 9789146213895 -
Fisk & skaldjur : Till vardags och fest från...
Inbunden bok. Prisma Bokförlag. 1:a uppl. 2004. 200 sidor.
Nyskick. Förlags ny med minimalt små slag skadan 2 cm längs pärmens kant. Innehåll : Smårätter & entréer, Soppor, Middagsrätter / vardag / fest. Varenda recept illustrerad i färg foto på hela sidan. Stor storlek : 24,8 cm x 20 cm. 924 gram. (låda20220727-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843048
- Titel
- Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
- Författare
- Jenkinson, Marie-Charlotte - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 928 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fisk och skaldjur kan vara festmat likaväl som vardagsmat, och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. Det är inte heller svårt att laga fisk och skaldjur men det kräver en varsam hand, bra råvaror och sist men inte minst ett bra recept. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat. Här finns klassiker såväl som nya, spännande idéer. Rikt illustrerad med inbjudande fotografier av Sveriges främsta matfotografer.
Prisma Bokförlag 1:a 9151843048 -
Stora kökskolan : ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 239 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846354
- Titel
- Stora kökskolan : ur Allt om Mat
- Författare
- Charlotte Jenkinson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med en bra bas och en stadig grund att stå på kan du börja brodera ut dina matlagningskonster och våga variera rätterna efter egna idéer. Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola!
"Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favorit, som med sina tydliga och instruktiva steg-för-stegbilder lär ut såväl matlagningens grunder som hur du tillreder de läckraste rätter.
I Stora Kökskolan har vi samlat ett urval av de senaste årens bästa köksskolor. Här finns traditionella recept liksom nyare – allt dock lagat på ett modernt sätt.
Så här skriver redaktören Lotta Jenkinson i sitt förord:
"Jag förstår att många tycker att matlagning är lite svårt... Själv vågar jag inte borra ett hål i väggen för att sätta upp en enda liten krok...
När jag gör Köksskolan tänker jag alltid på min egen oförmåga att vara hemmahändig och försöker ta med de små detaljerna som visar att man är på rätt väg. I början är det också viktigt är att läsa igenom receptet och instruktionerna innan man sätter igång, så att det inte oförberett dyker upp något extra svårt moment när man redan är halvvägs: kanske behövs en termometer, steksnören, en tillräckligt stor kastrull eller finmaskig sil."
Prisma 1 9789151846354 -
Baka bröd med Allt om Mat
Inbunden bok. Allt om Mat. 2010. 159 sidor.
ISBN 9789186187217
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband. Överdådigt rikt, vackert och aptitretande illustrerad med härliga foton och teckningar i färg. Här finner du de bästa brödrecepten ut tidningen Allt om Mat, från turbobaguetter till rejäla surdegslimpor, knäckebröd och utlän läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om Mat 9789186187217 -
Fisk och skaldjur : till vardags och fest frå...
Häftad bok. Prisma. 2007. 199 sidor.
Gott skick. Rikt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848570
- Titel
- Fisk och skaldjur : till vardags och fest från Allt om Mat
- Författare
- Jenkinson, Marie-Charlotte - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 178 x 228 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 673 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande
Prisma 9789151848570 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9146213899
- Titel
- Seglarens kokbok
- Författare
- Jenkinson, Charlotte
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat är en förutsättning för en lyckad seglats. Men det ställer lite krav på kocken, inte minst när det gäller planeringen innan man kastar loss. Kanske det saknas kylskåp ombord, eller ugn, kanske har man bara en eller två plattor. Seglarens kokbok är i första hand en problemlösare. Därför har den delats in i seglingsdagar, de första tre dagarna har fått var sitt kapitel och dag fyra till sju har fått ett extra omfångsrikt gemensamt. Här får du förslag på vad du kan laga hemma, frysa in och ta med som frysklampar, tips på hur du paketerar maten smartast, svar på vilka råvaror som klarar en längre förvaringstid utan kyl och vilka konserver som är oumbärliga i ett båtkök för att laga riktigt god varm mat. En bok som är lika klok som vacker, skapad för och av människor som vet att njuta av livet.
Wahlström & Widstrand 9146213899 -
Fisk & skaldjur : till vardags och fest från...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 250 sidor.
Nära nyskick. Namnad på försättsbladet. Hkök
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843048
- Titel
- Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
- Författare
- Jenkinson, Marie-Charlotte - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 928 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fisk och skaldjur kan vara festmat likaväl som vardagsmat, och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. Det är inte heller svårt att laga fisk och skaldjur men det kräver en varsam hand, bra råvaror och sist men inte minst ett bra recept. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat. Här finns klassiker såväl som nya, spännande idéer. Rikt illustrerad med inbjudande fotografier av Sveriges främsta matfotografer.
Prisma 1 9151843048 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789146217312
- Titel
- Fiskarens kokbok
- Författare
- Jenkinson, Charlotte
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 248 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En inspirerande kokbok med goda recept som gör att du kan få ut det bästa av den fisk du själv fångat - eller kanske köpt - och därtill några grundläggande steg-för-steg-anvisningar som gör det lätt att rensa olika sorters fiskar, att koka en fiskfond och laga goda såser som tillbehör.Fiske är en härlig fritidssysselsättning. Lugnet, spänningen, väntan och ibland så belöningen. Men fisk är också nyttig och god mat, och allra bäst smakar den om man fångat den själv.I Fiskarens kokbok finns över sextio nya recept och dessutom beskrivningar på hur man rensar, tar ur, fjällar och flår.Här beskrivs hur man kokar fiskfond och gör en fisksås och allt är illustrerat med instruktiva och inte minst vackra fotografier. Recepten är enkla och tydliga, här finns tillagningsförslag och inspiration för alla som vill laga god och nyttig mat av fisk från skandinaviska vatten.Matskribenten på Allt om Mat Charlotte Jenkinson och fotografen Susanne Almers har tidigare gjort Seglarens kokbok och Odlarens kokbok.
Wahlström & Widstrand 9789146217312 -
Fiskarens kokbok
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2007. 160 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar.
Kika gärna på mina andra kokböcker jag har i lådan.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146217312
- Titel
- Fiskarens kokbok
- Författare
- Jenkinson, Charlotte
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 248 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En inspirerande kokbok med goda recept som gör att du kan få ut det bästa av den fisk du själv fångat - eller kanske köpt - och därtill några grundläggande steg-för-steg-anvisningar som gör det lätt att rensa olika sorters fiskar, att koka en fiskfond och laga goda såser som tillbehör.Fiske är en härlig fritidssysselsättning. Lugnet, spänningen, väntan och ibland så belöningen. Men fisk är också nyttig och god mat, och allra bäst smakar den om man fångat den själv.I Fiskarens kokbok finns över sextio nya recept och dessutom beskrivningar på hur man rensar, tar ur, fjällar och flår.Här beskrivs hur man kokar fiskfond och gör en fisksås och allt är illustrerat med instruktiva och inte minst vackra fotografier. Recepten är enkla och tydliga, här finns tillagningsförslag och inspiration för alla som vill laga god och nyttig mat av fisk från skandinaviska vatten.Matskribenten på Allt om Mat Charlotte Jenkinson och fotografen Susanne Almers har tidigare gjort Seglarens kokbok och Odlarens kokbok.
Wahlström & Widstrand 9789146217312 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9146213880
- Titel
- Odlarens kokbok
- Författare
- Jenkinson, Charlotte
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 249 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 755 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Odlarens kokbok utgår Charlotte Jenkinson från vad som växer i våra trädgårdar och ger tips och förslag på vad man kan laga av det. Boken är indelad efter råvara och följer odlingsåret. Börja från början på våren och laga sparrissallad med parmaskinka eller ostgratinerad sparris, snart kan du skörda rabarber och göra ciderkokt rabarberkräm, rabarberzabaione ... Odlarens kokbok är underbar som inspirationsbok och en ovärderlig hjälp för dig som vill ta vara på det jorden ger, oavsett om du odlat det själv eller köpt det på torget.
Wahlström & Widstrand 1 9146213880 -
Fisk & skaldjur : till vardags och fest från...
Inbunden bok. Prisma. Första uppl. 2004. 250 sidor.
Nära nyskick. Förlagsband. 8:o. Rikt färgfotoillustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843048
- Titel
- Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
- Författare
- Jenkinson, Marie-Charlotte - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 928 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fisk och skaldjur kan vara festmat likaväl som vardagsmat, och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. Det är inte heller svårt att laga fisk och skaldjur men det kräver en varsam hand, bra råvaror och sist men inte minst ett bra recept. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat. Här finns klassiker såväl som nya, spännande idéer. Rikt illustrerad med inbjudande fotografier av Sveriges främsta matfotografer.
Prisma Första 9151843048 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848563
- Titel
- Vardagsfavoriter : ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Jenkinson, Marie-Charlotte - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 179 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 662 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848563 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113023977
- Titel
- Baka bröd : med Allt om Mat
- Författare
- Jenkinson, Charlotte - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 189 x 235 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 638 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I den här boken finner du de bästa brödrecepten ur Allt om Mat. Från rejäla surdegslimpor till knäckebröd, snabbröd och utländska specialiteter.
Bröd är vårt kanske viktigaste och mest älskade livsmedel. Inget är väl så oemotståndligt som doften av nybakat bröd. Den förföriska doften sprider en känsla av trygghet, värme och omtanke. Ett nybakat naanbröd från en indisk tandooriugn eller ett varmt tunnbröd från en vedugn i Jämtland ger samma glädje åt den som får dem i sin hand.
Men också själva bakningen ger glädje. Att följa jäsningens långsamma process, eller känna degens mjukhet i händerna när den formas på ett mjölat bakbord är för många ett sätt att varva ner och koppla av.
Att baka bröd är en konst men blir lätt med Allt om Mats tydliga recept. Så tveka inte längre, utan starta en deg, värm upp ugnen och låt de ljuva dofterna inbjudande slingra sig ut.
Boken innehåller recept på surdegsbröd, limpor, småbröd, knäckebröd och mjuka platta bröd.
Samtliga recept är provlagade i Allt om Mats provkök, skrivna på tidningens välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Boken är sammanställd av Charlotte Jenkinson, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, som tidigare sammanställt Fredagsgourmet (2009), Stora Köksskolan (2007) samt Fisk och skaldjur (2003).
Norstedts 1 9789113023977 -
Stora kökskolan : ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 239 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Inb. ill. kart. med likadant skyddsomslag, verkar oanvänd, onamnad! Fina recept och färgfoton, Skyddsomslaget har en liten reva, lagad utan tejp, på ryggen längst ner! Jag SAMSÄNDER FÖRSTÅS OCH SÄLJER IDEELLT! Se alla mina kokböcker just nu + andra först läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151846357
- Titel
- Stora kökskolan : ur Allt om Mat
- Författare
- Charlotte Jenkinson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med en bra bas och en stadig grund att stå på kan du börja brodera ut dina matlagningskonster och våga variera rätterna efter egna idéer. Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola!
"Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favorit, som med sina tydliga och instruktiva steg-för-stegbilder lär ut såväl matlagningens grunder som hur du tillreder de läckraste rätter.
I Stora Kökskolan har vi samlat ett urval av de senaste årens bästa köksskolor. Här finns traditionella recept liksom nyare – allt dock lagat på ett modernt sätt.
Så här skriver redaktören Lotta Jenkinson i sitt förord:
"Jag förstår att många tycker att matlagning är lite svårt... Själv vågar jag inte borra ett hål i väggen för att sätta upp en enda liten krok...
När jag gör Köksskolan tänker jag alltid på min egen oförmåga att vara hemmahändig och försöker ta med de små detaljerna som visar att man är på rätt väg. I början är det också viktigt är att läsa igenom receptet och instruktionerna innan man sätter igång, så att det inte oförberett dyker upp något extra svårt moment när man redan är halvvägs: kanske behövs en termometer, steksnören, en tillräckligt stor kastrull eller finmaskig sil."
Prisma 1 9151846357 -
Fisk och skaldjur: till vardags och fest från...
Häftad bok. Prisma. 2007. 199 sidor.
Nyskick. Danskt band. Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848570
- Titel
- Fisk och skaldjur : till vardags och fest från Allt om Mat
- Författare
- Jenkinson, Marie-Charlotte - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 178 x 228 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 673 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande
Prisma 9789151848570 -
Fisk & skaldjur : till vardags och fest från...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 250 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843048
- Titel
- Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
- Författare
- Jenkinson, Marie-Charlotte - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 928 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fisk och skaldjur kan vara festmat likaväl som vardagsmat, och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. Det är inte heller svårt att laga fisk och skaldjur men det kräver en varsam hand, bra råvaror och sist men inte minst ett bra recept. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat. Här finns klassiker såväl som nya, spännande idéer. Rikt illustrerad med inbjudande fotografier av Sveriges främsta matfotografer.
Prisma 1 9151843048 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151846354
- Titel
- Stora kökskolan : ur Allt om Mat
- Författare
- Charlotte Jenkinson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med en bra bas och en stadig grund att stå på kan du börja brodera ut dina matlagningskonster och våga variera rätterna efter egna idéer. Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola!
"Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favorit, som med sina tydliga och instruktiva steg-för-stegbilder lär ut såväl matlagningens grunder som hur du tillreder de läckraste rätter.
I Stora Kökskolan har vi samlat ett urval av de senaste årens bästa köksskolor. Här finns traditionella recept liksom nyare – allt dock lagat på ett modernt sätt.
Så här skriver redaktören Lotta Jenkinson i sitt förord:
"Jag förstår att många tycker att matlagning är lite svårt... Själv vågar jag inte borra ett hål i väggen för att sätta upp en enda liten krok...
När jag gör Köksskolan tänker jag alltid på min egen oförmåga att vara hemmahändig och försöker ta med de små detaljerna som visar att man är på rätt väg. I början är det också viktigt är att läsa igenom receptet och instruktionerna innan man sätter igång, så att det inte oförberett dyker upp något extra svårt moment när man redan är halvvägs: kanske behövs en termometer, steksnören, en tillräckligt stor kastrull eller finmaskig sil."
Prisma 1 9789151846354 -
Fredagsgourmet : ur Allt om mat
Inbunden bok. Prisma förlag. 1 uppl. 2009. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852423
- Titel
- Fredagsgourmet : ur Allt om mat
- Författare
- Jenkinson, Charlotte - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 287 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1028 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alltid lika efterlängtad. Alltid lika lockande. Alltid lika lättillgänglig. Alltid lika pålitlig. Det är dags för en ny Fredagsgourmet! Nya läckra recept för alla oss som trots att vi är lite trötta efter en veckas slit ändå vill unna oss en liten festmåltid på fredagskvällen.
1996 gavs den första Fredagsgourmeten ut, kallad just Fredagsgourmet. 2001 kom Nya Fredagsgourmet och 2005 kom den senaste, Mera Fredagsgourmet. Samtliga har med tiden blivit klassiker i den svenska kokboksutgivningen. De bygger alla på recept hämtade från en av tidningen Allt om Mat:s allra äldsta och mest älskade avdelningar – "Fredagsgourmet". God och festlig mat som inte kräver alltför långa förberedelser (recepten ska ju kunna göras just en fredag!). Råvarorna ska vara någorlunda lättillgängliga, och det ska vara "höga smaker utan att det krävs särskild kockbriljans".
Men fredagsgourmeterna är mer än bara ett recept på en huvudrätt. Här finns till varje rätt det där lilla extra som gör måltiden till en hel middag. Det kan vara en drink, en förrätt eller en dessert. Dessutom finns det till varje fredagsgourmet förslag på vad som passar att dricka till maten.
Fredagsgourmet innehåller allt från klassiska rätter som "Klassisk abborre med syrlig sås" eller en "Liten räkcocktail" följd av "Grillad biff på salladsbädd", till mer exotiska som "Lime- och tequilamarinerad kycklingfilé" eller kanske "Lax med paksoi".
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Boken är sammanställd av Charlotte Jenkinson, matkreatör och matskribent på Allt om Mat. Hon har tidigare sammanställt Stora Köksskolan, (2007) och Fisk och Skaldjur (2003).
Prisma förlag 1 9789151852423 -
Fredagsgourmet : ur Allt om mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852423
- Titel
- Fredagsgourmet : ur Allt om mat
- Författare
- Jenkinson, Charlotte - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 287 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1028 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alltid lika efterlängtad. Alltid lika lockande. Alltid lika lättillgänglig. Alltid lika pålitlig. Det är dags för en ny Fredagsgourmet! Nya läckra recept för alla oss som trots att vi är lite trötta efter en veckas slit ändå vill unna oss en liten festmåltid på fredagskvällen.
1996 gavs den första Fredagsgourmeten ut, kallad just Fredagsgourmet. 2001 kom Nya Fredagsgourmet och 2005 kom den senaste, Mera Fredagsgourmet. Samtliga har med tiden blivit klassiker i den svenska kokboksutgivningen. De bygger alla på recept hämtade från en av tidningen Allt om Mat:s allra äldsta och mest älskade avdelningar – "Fredagsgourmet". God och festlig mat som inte kräver alltför långa förberedelser (recepten ska ju kunna göras just en fredag!). Råvarorna ska vara någorlunda lättillgängliga, och det ska vara "höga smaker utan att det krävs särskild kockbriljans".
Men fredagsgourmeterna är mer än bara ett recept på en huvudrätt. Här finns till varje rätt det där lilla extra som gör måltiden till en hel middag. Det kan vara en drink, en förrätt eller en dessert. Dessutom finns det till varje fredagsgourmet förslag på vad som passar att dricka till maten.
Fredagsgourmet innehåller allt från klassiska rätter som "Klassisk abborre med syrlig sås" eller en "Liten räkcocktail" följd av "Grillad biff på salladsbädd", till mer exotiska som "Lime- och tequilamarinerad kycklingfilé" eller kanske "Lax med paksoi".
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Boken är sammanställd av Charlotte Jenkinson, matkreatör och matskribent på Allt om Mat. Hon har tidigare sammanställt Stora Köksskolan, (2007) och Fisk och Skaldjur (2003).
Prisma 1 9789151852423 -
Stora kökskolan : ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 239 sidor.
Nyskick. Prisma. 1 uppl. 2006. 239 s. Inbunden. 1386 gram. Skyddsomslag finns i nyskick. Med en bra bas och en stadig grund att stå på kan du börja brodera ut dina matlagningskonster och våga variera rätterna efter egna idéer. Du kan inte få en bättre start än med läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846354
- Titel
- Stora kökskolan : ur Allt om Mat
- Författare
- Charlotte Jenkinson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med en bra bas och en stadig grund att stå på kan du börja brodera ut dina matlagningskonster och våga variera rätterna efter egna idéer. Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola!
"Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favorit, som med sina tydliga och instruktiva steg-för-stegbilder lär ut såväl matlagningens grunder som hur du tillreder de läckraste rätter.
I Stora Kökskolan har vi samlat ett urval av de senaste årens bästa köksskolor. Här finns traditionella recept liksom nyare – allt dock lagat på ett modernt sätt.
Så här skriver redaktören Lotta Jenkinson i sitt förord:
"Jag förstår att många tycker att matlagning är lite svårt... Själv vågar jag inte borra ett hål i väggen för att sätta upp en enda liten krok...
När jag gör Köksskolan tänker jag alltid på min egen oförmåga att vara hemmahändig och försöker ta med de små detaljerna som visar att man är på rätt väg. I början är det också viktigt är att läsa igenom receptet och instruktionerna innan man sätter igång, så att det inte oförberett dyker upp något extra svårt moment när man redan är halvvägs: kanske behövs en termometer, steksnören, en tillräckligt stor kastrull eller finmaskig sil."
Prisma 1 9789151846354 -
Fisk & skaldjur : till vardags och fest från...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 200 sidor.
Nära nyskick. Några små tryckmärken på pärmens övre baksida. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843048
- Titel
- Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
- Författare
- Jenkinson, Marie-Charlotte - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 928 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fisk och skaldjur kan vara festmat likaväl som vardagsmat, och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. Det är inte heller svårt att laga fisk och skaldjur men det kräver en varsam hand, bra råvaror och sist men inte minst ett bra recept. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat. Här finns klassiker såväl som nya, spännande idéer. Rikt illustrerad med inbjudande fotografier av Sveriges främsta matfotografer.
Prisma 1 9151843048 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier 9189346742
-
Odlarens kokbok
Inbunden bok. W& W. 1006. 160 sidor.
Mycket gott skick. Oldlarglädje
är att se saker växa i trädgårdslandet. Oldlarstolthet är att servera mat med råvaror man odlat själv! Närodlat är den smartaste vägen till klamitsmart bara överträffat av självodlat! Här är en bok som inspirerar till nya vägar att ta hand läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKW& W -
VARDAGSFAVORITER ur Allt om Mat
Häftad bok. Prisma. 2006. 200 sidor.
Nyskick. Verkar helt oanvänd - Kan ses som förlagsny. Ur förlagets text om boken: ”Tradition, trend, tid och säsong är några av hållpunkterna för våra bästa recept på VARDAGSMAT från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Här finner du klassiska smaker och djär läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848563
- Titel
- Vardagsfavoriter : ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Jenkinson, Marie-Charlotte - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 179 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 662 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848563 -
Fiskarens kokbok
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2007. 160 sidor.
Nära nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146217312
- Titel
- Fiskarens kokbok
- Författare
- Jenkinson, Charlotte
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 248 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En inspirerande kokbok med goda recept som gör att du kan få ut det bästa av den fisk du själv fångat - eller kanske köpt - och därtill några grundläggande steg-för-steg-anvisningar som gör det lätt att rensa olika sorters fiskar, att koka en fiskfond och laga goda såser som tillbehör.Fiske är en härlig fritidssysselsättning. Lugnet, spänningen, väntan och ibland så belöningen. Men fisk är också nyttig och god mat, och allra bäst smakar den om man fångat den själv.I Fiskarens kokbok finns över sextio nya recept och dessutom beskrivningar på hur man rensar, tar ur, fjällar och flår.Här beskrivs hur man kokar fiskfond och gör en fisksås och allt är illustrerat med instruktiva och inte minst vackra fotografier. Recepten är enkla och tydliga, här finns tillagningsförslag och inspiration för alla som vill laga god och nyttig mat av fisk från skandinaviska vatten.Matskribenten på Allt om Mat Charlotte Jenkinson och fotografen Susanne Almers har tidigare gjort Seglarens kokbok och Odlarens kokbok.
Wahlström & Widstrand 9789146217312 -
Seglarens kokbok
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2006. 158 sidor.
Nära nyskick. Rikt illustreradi färg. Vacker bok med röd linnerygg.
Format: 250 x 215 mmInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146213895
- Titel
- Seglarens kokbok
- Författare
- Jenkinson, Charlotte
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat är en förutsättning för en lyckad seglats. Men det ställer lite krav på kocken, inte minst när det gäller planeringen innan man kastar loss. Kanske det saknas kylskåp ombord, eller ugn, kanske har man bara en eller två plattor. Seglarens kokbok är i första hand en problemlösare. Därför har den delats in i seglingsdagar, de första tre dagarna har fått var sitt kapitel och dag fyra till sju har fått ett extra omfångsrikt gemensamt. Här får du förslag på vad du kan laga hemma, frysa in och ta med som frysklampar, tips på hur du paketerar maten smartast, svar på vilka råvaror som klarar en längre förvaringstid utan kyl och vilka konserver som är oumbärliga i ett båtkök för att laga riktigt god varm mat. En bok som är lika klok som vacker, skapad för och av människor som vet att njuta av livet.
Wahlström & Widstrand 9789146213895 -
Stora kökskolan : ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 239 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Liten tejpbit
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151846357
- Titel
- Stora kökskolan : ur Allt om Mat
- Författare
- Charlotte Jenkinson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med en bra bas och en stadig grund att stå på kan du börja brodera ut dina matlagningskonster och våga variera rätterna efter egna idéer. Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola!
"Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favorit, som med sina tydliga och instruktiva steg-för-stegbilder lär ut såväl matlagningens grunder som hur du tillreder de läckraste rätter.
I Stora Kökskolan har vi samlat ett urval av de senaste årens bästa köksskolor. Här finns traditionella recept liksom nyare – allt dock lagat på ett modernt sätt.
Så här skriver redaktören Lotta Jenkinson i sitt förord:
"Jag förstår att många tycker att matlagning är lite svårt... Själv vågar jag inte borra ett hål i väggen för att sätta upp en enda liten krok...
När jag gör Köksskolan tänker jag alltid på min egen oförmåga att vara hemmahändig och försöker ta med de små detaljerna som visar att man är på rätt väg. I början är det också viktigt är att läsa igenom receptet och instruktionerna innan man sätter igång, så att det inte oförberett dyker upp något extra svårt moment när man redan är halvvägs: kanske behövs en termometer, steksnören, en tillräckligt stor kastrull eller finmaskig sil."
Prisma 1 9151846357 -
Stora kökskolan : ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 239 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846354
- Titel
- Stora kökskolan : ur Allt om Mat
- Författare
- Charlotte Jenkinson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med en bra bas och en stadig grund att stå på kan du börja brodera ut dina matlagningskonster och våga variera rätterna efter egna idéer. Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola!
"Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favorit, som med sina tydliga och instruktiva steg-för-stegbilder lär ut såväl matlagningens grunder som hur du tillreder de läckraste rätter.
I Stora Kökskolan har vi samlat ett urval av de senaste årens bästa köksskolor. Här finns traditionella recept liksom nyare – allt dock lagat på ett modernt sätt.
Så här skriver redaktören Lotta Jenkinson i sitt förord:
"Jag förstår att många tycker att matlagning är lite svårt... Själv vågar jag inte borra ett hål i väggen för att sätta upp en enda liten krok...
När jag gör Köksskolan tänker jag alltid på min egen oförmåga att vara hemmahändig och försöker ta med de små detaljerna som visar att man är på rätt väg. I början är det också viktigt är att läsa igenom receptet och instruktionerna innan man sätter igång, så att det inte oförberett dyker upp något extra svårt moment när man redan är halvvägs: kanske behövs en termometer, steksnören, en tillräckligt stor kastrull eller finmaskig sil."
Prisma 1 9789151846354
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn