-
Matlagning
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2001. 370 sidor.
Gott skick. Svag färgskiftning på bokens utsida, har suttit ett gem på sidan 60.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9124164062 -
Matlagning
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 1991. 370 sidor.
Mycket gott skick. laminatband, 28*21 cm, illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9124164062 -
Matlagning
Inbunden bok. akademiförlaget. 1 uppl. 2001. 374 sidor.
Nära nyskick. (8) Perfekt skick. Rak o fin. Inga noteringar i boken. Hanterad med mycket stor försiktighet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
akademiförlaget 1 9124164062 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9124164062 -
Matlagning
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2001. 370 sidor.
Gott skick. enstaka blyertsmarkeringar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9124164062 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9124164062 -
Matlagning
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2001. 370 sidor.
Gott skick. Lite ryggskada + 2 namn i
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9124164062 -
Matlagning en handbok
Inbunden bok.
Hyggligt skick. Akademiförl.. uppl.1:3. 1993. 373 s. större bruksslitage, svagt snedläst, skav på pärm, blyertsnateckningar i inlagan, namnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
9124164062 -
Matlagning
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2001. 370 sidor.
Nära nyskick. För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I MATLAGNING finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande st läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9124164062 -
Matlagning
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2001. 370 sidor.
Nyskick. NYSKICK
Här har två erfarna kockar och yrkeslärare ställt samman boken för den nya treåriga hotell och restaurangutbildningen inom gymnasieskolan.Målet har varit att i en volym samla det stoff som en yrkesmatlagare måste ha aktuellt inom det vida spektr läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9124164062 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9124164062 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9124164062 -
Matlagning
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 1994. 370 sidor.
Mycket gott skick. Blekt rygg och baksida.........../// Matlagning är en metodhandbok med alla grundläggande tillagningsmetoder som förekommer i ett rationellt kök: pochera, koka, bräsera, steka, fritera osv. Här finns även de metoder som har utvecklats som en följd av den läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9124164062 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 9124164062
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn