Matlagning
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2001. 370 sidor.
Nyskick.
NYSKICK
Här har två erfarna kockar och yrkeslärare ställt samman boken för den nya treåriga hotell och restaurangutbildningen inom gymnasieskolan.Målet har varit att i en volym samla det stoff som en yrkesmatlagare måste ha aktuellt inom det vida spektrum som omfattas.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9124164062
- Titel
- Matlagning
- Författare
- J-E Hallberg - A Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 370 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För utbildningen på de treåriga restaurang- och kallskänkslinjerna i gymnasieskolan och motsvarande utbildningar.
I Matlagning finns allt samlat i en volym: traditionella och dagsaktuella metoder, överskådliga kapitel om alla slags råvaror, fungerande standardrecept och goda tips från yrkesfolk.
Boken är skriven av gymnasielärare, som har grundlig yrkeserfarenhet och goda kontakter med dagens restauranger. Materialet har också i sin helhet granskats av yrkesfolk.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se