Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Eliza och hennes monster

Eliza och hennes monster

Pocketbok. Modernista. 2019. 399 sidor.

Mycket gott skick. Rak och ren utan namn eller skador

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178930906
Titel
Eliza och hennes monster
Författare
Zappia, Francesca
Förlag
Modernista
Utgivningsår
2019
Omfång
399 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 177 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
212 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»En fängslande roman om fantasins labyrinter och om hur fans kan kväva objekten för sin beundran.« | Shelf AwarenessI verkligheten är artonåriga Eliza Mirk blyg, knepig, smart och helt utan vänner.
På nätet är hon däremot en supersuccé: Under sitt alias LadyConstellation skriver och ritar hon den otroligt populära serien Monsterhavet som har miljoner fans.
Eliza kan inte ens föreställa sig att hennes riktiga tillvaro ska kunna mäta sig med den hon lever i på nätet - åtminstone inte förrän Wallace Warland börjar på hennes skola och Eliza inser att den verkliga världen kanske inte måste vara så hemsk ändå.
Men så råkar Elizas alter ego bli avslöjat, och allt ställs på spel: hennes serie, hennes relation till Wallace och hela hennes tillvaro. FRANCESCA ZAPPIA är en amerikansk författare och serietecknare som bor i Indiana, USA. Eliza och hennes monster är hennes andra bok en stark och gripande ungdomsroman, rikt och originellt illustrerad med seriestrippar och skärmdumpar.»En uppslukande skildring av depression och ångest, av vänskap och kändisskap på nätet.« | Kirkus Review »Ett kärleksbrev till fans, till vänskap, och till berättelserna som formar oss. En magisk bok.« | Marieke Nijkamp, författare till This Is Where It Ends »Francesca Zappia skildrar Elizas komplicerade kamp med ångest och depression. Boken är pepprad med detaljerade illustrationer från Elizas serie, tecknade av Zappia själv. En glödande hyllning till online-kändisskap.« | Booklist