Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Wrange, E/Vinterkokboken

Wrange, E/Vinterkokboken

Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 1998. 160 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Hdata

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127349193
Titel
Wrange, E/Vinterkokboken
Författare
Wrange, Eva
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
1998
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
681 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Enkel svensk husmanskost, den sunda maten från länderna runt Medelhavet och rätter med mer fjärran ursprung – inspirerande, lättlagat och läckert …

Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.

Eva Wrange (text) är journalist. Hon skriver om arbetsmarknad och politik, men också om mat.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.