Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Paradisets jungfrur

Paradisets jungfrur

Inbunden bok. Stockholm : Bonnierförl. 1994. 422 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Frakten gäller oavsett antal böcker så passa på att se vad jag mer har att sälja. Många av mina böcker är nära nyskick vilket gör att dom även passar bra som gåvor.

Jasmine växer upp i ett exklusivt bostadsområde i Kairo, med en egyptisk far och en engelsk mor. Enligt landets sed blir hon tidigt bortgift, men efter att ha gjort ett i familjens ögon oförlåtligt felsteg tvingas hon lämna sitt hem och sin lille son. I USA utbildar hon sig till läkare och möter sin stora kärlek, men sitt egyptiska arv kan hon aldrig förneka. Så en dag blir hon hemkallad till faderns sjukbädd - och ställs öga mot öga med familjens matriark, farmodern Amira. Under några timmar på ett hotellrum rullas släktens historia upp - och Jasmine får en inblick i alla de hemligheter, passioner, sorger och bedrägerier som sjudit under ytan i hemmet på Paradisjungfruarnas gata. Och den största hemligheten av dem alla är något som mycket djupt angår henne själv ...
I familjen Rasheeds öden speglas Kairos, och Egyptens, historia från 1940-talet och framåt. Det är en tid som rymmer regimskiften, krig, revolutioner och blodiga upplopp i ett land där det österländska ständigt bryts mot det västerländska.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9143000460
Titel
Paradisets jungfrur
Författare
Wood, Barbara - Amelin, Gun
Förlag
Stockholm : Bonnierförl
Utgivningsår
1994
Språk
Svenska