Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Villa på Snarøya

Villa på Snarøya

Inbunden bok. Bokförlaget Langenskiöld. 2023. 142 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Vill du rita ett hus på Snarøya? Rösten bryter på norsk. Snarøya ligger i fjorden, tätt på Oslo. Tomten reser sig brant ur det mörka havet. Lite trång, men med fantastisk utblick. Här är berättelsen om ett ovanligt hem. Lusten att skapa något ytterst privat. Gestalta erfarenheter från Japan och ett liv i orienten, med vardagen i Skandinavien. Det blir ett sensuellt hus. Den sorten som måste upplevas. Arkitektur är bäst byggd.

Gert Wingårdh är arkitekten som arbetat med hemmet i sex decennier. Från blygsamma skapelser i sjuttiotalets detaljreglerade bostadsmarknad, via individualismens explosion vid sekelskiftet till de riktigt förmögnas önskningar på tiotalet. Villa på Snarøya är en detaljerad husesyn. Ovanlig och lockande.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198743760
Titel
Villa på Snarøya
Författare
Wingårdh, Gert
Förlag
Bokförlaget Langenskiöld
Utgivningsår
2023
Omfång
142 sidor
Bandtyp
Klotband
Mått
240 x 333 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1222 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vill du rita ett hus på Snarøya? Rösten bryter på norsk. Snarøya ligger i fjorden, tätt på Oslo. Tomten reser sig brant ur det mörka havet. Lite trång, men med fantastisk utblick. Här är berättelsen om ett ovanligt hem. Lusten att skapa något ytterst privat. Gestalta erfarenheter från Japan och ett liv i orienten, med vardagen i Skandinavien. Det blir ett sensuellt hus. Den sorten som måste upplevas. Arkitektur är bäst byggd.Gert Wingårdh är arkitekten som arbetat med hemmet i sex decennier. Från blygsamma skapelser i sjuttiotalets detaljreglerade bostadsmarknad, via individualismens explosion vid sekelskiftet till de riktigt förmögnas önskningar på tiotalet. Villa på Snarøya är en detaljerad husesyn. Ovanlig och lockande.