Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ät, Spring, Njut

Ät, Spring, Njut

Inbunden bok. Gawell Förlag. 1 uppl. 2019. 224 sidor.

Mycket gott skick. Dedication from author on first page

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198383898
Titel
Ät, Spring, Njut
Författare
White, Billy
Förlag
Gawell Förlag
Utgivningsår
2019
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
190 x 240 mm Ryggbredd 25 mm
Språk
Svenska
Baksidestext
Ät, Spring, Njut är en bok om två passioner: löpning och god mat. Anpassad för löpare på alla nivåer med 80 varierade recept; frukostar, sallader, bröd, huvudrätter, snacks, drycker och efterrätter. Många av recepten är vegetariska eller helt veganska. De är lätt gjorda och välbalanserade, hjälper löpare att nå sina träningsmål och samtidigt äta god och nyttig mat som ger den energi som behövs för att orka långa träningspass och vardagsbestyr. Boken innehåller också intervjuer med några av världens bästa trail och bergslöpare, som ger sina råd och tips om näring och träning. Medverkande löpare: Emelie Forsberg, Ida Nilsson, Mimmi Kotka, Ricky Lightfoot, Zach Miller och Courtney Dauwalter.
- Som pappa och kock vill jag äta så gott och så bra som möjligt för att kunna njuta av livet till fullo. Jag hoppas att boken ska kunna ge dig inspiration till att både laga god sund mat i köket och till att ge dig ut och löpa i naturen.
Det är det som ¨njut¨ i titeln står för. Att njuta av det man gör: njut av av löpningen och njut av att äta bra, riktig mat som smakar fantastiskt. Du ska inte pressa dig för hårt i löpningen och inte plåga dig med special mat ¨för atleter¨ som du inte gillar. Men omvänt ska du heller inte slösa bort allt det hårda arbete du har lagt ner genom att äta en massa skräpmat och tomma kalorier. Oavsett om du gillar att springa några kilometer i närmaste skog eller ultralopp som pågår i flera dagar så är rådet ungefär detsamma. Lyssna på kroppen, om du njuter kan det knappast bli fel!
Billy White är en engelsk kock som bor i Sverige. Han har en bakgrund inom fine dining, bland annat från St John i London, Fäviken och Mathias Dahlgrens restaurant Matbaren. Nu är han köksmästare på Rosendals Trädgård. Löpning är hans andra passion och han kan numera titulera sig 100 miles löpare. Han är bosatt utanför Stockholm med sin fru och sina två barn.