Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Arthur C. Clarkes gåtfulla värld

Arthur C. Clarkes gåtfulla värld

Inbunden bok. Stockholm : Bonnier fakta. 1 uppl. 2001. 365 sidor.

Nyskick. De ämnen som tas upp i denna bok är resultatet av många månaders samtal mellan Simon Welfare, John Fairley och mig. Under femtitalet år då jag slukat allt i bokväg (när jag gick i skolan plöjde jag igenom Tauntons folkbibliotek genom att läsa flera böcker om da'n, något som är praktiskt taget omöjligt i vår tv-ålder) har jag stött på otaliga mysteriet och gåtor, som väckt mitt intresse.

Många är lösta vid det här laget, andra är det inte och det är bland dem, som vi hittat ämnen för vår serie. När jag väl hade föreslagit dessa ämnen började Simon, John och deras kollegor det verkliga forskningsarbetet och skickade ut fotografer över hela världen på jakt efter de rätta miljöerna.

Vi hoppas nu att alla dessa ansträngningar hjälper till att lösa åtminstone några av dessa mysteriet, men jag tror att jag talar på mina vänners vägnar, när jag säger att vi ogärna vill komma dithän, att vi har svaret på alla frågor.

Men det behöver jag nog inte oroa mig för. Själva texten har jag Simon och John att tacka för. De gjorde grovgörat och skrev boken och serien.

Beträffande frågor som är så kontroversiella som flygande tefat, sjöodjur, okända vidunder och annan kuriosa i vår samling, så finns det naturligtvis många olika synpunkter på dessa, men jag håller med mina kolleger om det mesta, så jag har låtit texten stå oförändrad. I stället har jag lagt till ett PS efter vissa kapitel, där jag har ansett att jag har några ytterligare att tillägga.

Men i flera fall har jag föredragit att följa Wittgeinsteins kloka råd: "Det man inte vet något om skall man hålla tyst om."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9134488006
Titel
Arthur C. Clarkes gåtfulla värld
Författare
Welfare, Simon - Clarke, Arthur C. 1917-2008 - Fairley, John
Förlag
Stockholm : Bonnier fakta
Språk
Svenska