Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
VANLIFE Sverige – En bok för dig som lever eller drömmer om att leva vanlife
VANLIFE Sverige – En bok för dig som lever eller drömmer om att leva vanlife VANLIFE Sverige – En bok för dig som lever eller drömmer om att leva vanlife VANLIFE Sverige – En bok för dig som lever eller drömmer om att leva vanlife VANLIFE Sverige – En bok för dig som lever eller drömmer om att leva vanlife VANLIFE Sverige – En bok för dig som lever eller drömmer om att leva vanlife VANLIFE Sverige – En bok för dig som lever eller drömmer om att leva vanlife

VANLIFE Sverige – En bok för dig som lever eller drömmer om att leva vanlife

Inbunden bok. Lavender Lit. 2021. 230 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, oläst! – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––

I takt med att svenskarna blir allt mer miljömedvetna, samtidigt som pandemin har tvingat semesterfirare att stanna hemma, har intresset för resor inom Sveriges gränser ökat lavinartat. Och vad reser du bäst i om inte ditt eget hus, i form av en husbil eller van?
• Vanlife är ett internationellt växande fenomen, som ständigt lockar till sig nya intresserade. Boken Vanlife Sverige vänder sig både till dig som redan lever vanlife och till dig som drömmer om att flytta in i en van, ibland eller på heltid.
• Här får du veta hur du väljer bil utifrån dina egna behov, får tips och kunskap om hur du kan bygga om din van, liksom fällor att undvika, samt vad som kan vara bra att tänka på när du lever vanlife.
• Boken har ett gediget bildmaterial och innehåller även inspirerande intervjuer med människor som lever vanlife.

Vanlife Sverige är skriven av Carl och Isabel Waite, som är grundarna till det explosionsartat växande communityt "Vanlife Sverige". De driver också den populära Vanlife Sverige-podden.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189306066
Titel
Vanlife Sverige
Författare
Waite, Carl
Förlag
Lavender Lit
Utgivningsår
2021
Omfång
230 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
203 x 245 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
988 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En bok för dig som lever eller drömmer om att leva vanlife. I takt med att svenskarna blir allt mer miljömedvetna, samtidigt som pandemin har tvingat semesterfirare att stanna hemma, har intresset för resor inom Sveriges gränser ökat lavinartat. Och vad reser du bäst i om inte ditt eget hus, i form av en husbil eller van?Vanlife är ett internationellt växande fenomen, som ständigt lockar till sig nya intresserade. Boken Vanlife Sverige vänder sig både till dig som redan lever vanlife och till dig som drömmer om att flytta in i en van, ibland eller på heltid. Här får du veta hur du väljer bil utifrån dina egna behov, får tips och kunskap om hur du kan bygga om din van, liksom fällor att undvika, samt vad som kan vara bra att tänka på när du lever vanlife. Boken har ett gediget bildmaterial och innehåller även inspirerande intervjuer med människor som lever vanlife.Vanlife Sverige är skriven av Carl och Isabel Waite, som är grundarna till det explosionsartat växande communityt "Vanlife Sverige". De driver också den populära Vanlife Sverige-podden.