Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vid ett stenbord i Toscana : vinet, maten, skördefesten

Vid ett stenbord i Toscana : vinet, maten, skördefesten

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 144 sidor.

Nyskick. ABSOLUT nyskick oläst Presentskick
Vid ett stenbord i Toscana är så mycket mer än enbart en guidebok.Den rymmer inte bara mat i solen eller barfotadagar på landet,utan här finner du också det dagliga livet på den svenskägda vingården Terreno mellan Florens och Siena.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155263003
Titel
Vid ett stenbord i Toscana : vinet, maten, skördefesten
Författare
Triberg, Annica
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2016
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
203 x 266 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
744 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vid ett stenbord i Toscana rymmer inte bara ljuvlig mat i solen eller barfotadagar på den pittoreska italienska landsbygden. Här beskrivs också det dagliga livet på den svenskägda vingården Terreno mellan Florens och Siena. Därifrån får du följa med på utflykter till välkända turistmål i trakten samtidigt som du får tips om små undangömda pärlor.Du får också lära dig mer om hur man odlar vin av hög kvalitet och om hur man framställer den bästa olivoljan. Dessutom dukas det upp till skördefest med gårdens smakligaste recept.Dröm dig bort till hjärtat av Toscana, kanske medan något gott italienskt puttrar på spisen och en flaska vin från Chianti Classico väntar på att avnjutas till middagen. Eller använd boken som guide till nästa semester i detta njutbara och klassiska landskap!Författaren Annica Triberg har varit chefredaktör för tidningen Gourmet och har skrivit ett trettiotal böcker. Tillsammans med fotografen Albert Håkansson har hon tidigare givit ut boken Drömmen om Toscana.