Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ägg : recept & teknik

Ägg : recept & teknik

Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2014. 192 sidor.

Nära nyskick. Förlagsny och oläst. Lite stött på pärmen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127140066
Titel
Ägg : recept & teknik
Författare
Tove Nilsson
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2014
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
820 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Tove Nilsson är säker, både i sin matlagning och i sina fina matupplägg."
Elle Mat & Vin
"Ett måste för alla som älskar alla former av just ägg."
Svenska Dagbladet
"Höstens finaste kokbok. Gjord med mycket kunskap och värme. Köp den bara!"
Gomorron Sverige
Det finns inget som är så gott som egg benedict frasig brioche, perfekt pocherat ägg som toppas med smörig hollandaise. Eller att lyckas med sin omelett enligt klassiskt franskt manér, fast och slät på ytan utan färg och saftigt krämig inuti.
Hur får man ett perfekt kokt ägg med en krämig gula, vilken är den ultimata tiden och temperaturen? Hur går det till när ägget koagulerar och vad händer när man vispar en majonnäs? I boken hittar du rätt teknik och fakta för att lyckas med allt från kokt och pocherat ägg till 63-gradigt ägg och japansk omelett.
Det här är boken om ägg. Ägget som har en betydande roll i många av de godaste rätterna som finns egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, pickled eggs, Scotch egg, egg pizza, solöga, Pelle Jansson, tea eggs och egg custard. Med rätter som dessa kan man, om man vill, äta ägg till varje måltid. Och det vill man.
Tove Nilsson är kock, matskribent och sommelier. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkar i TV4 Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio där hon delar med sig av sina godaste recept och berättar om det senaste inom matvärlden. Ända sedan Tove åt sin första huevos rancheros på Shopsins i New York för 10 år sedan har hon velat göra en bok om ägg.

"Tove Nilsson är säker, både i sin matlagning och i sina fina matupplägg. En inspirerande bok om man älskar ägg - som ju har en sådan betydande roll i många härliga klassiker."
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin
"Här är boken du inte kan vara utan om du gillar ägg."
Granngården
"En väldigt häftig kokbok."
Magnus Utvik, SVT Gomorron Sverige
"En bok för såväl nördarna, som för gemene kokschef som ständigt misslyckas med att få till den perfekta konsistensen."
Vin & Bar-Journalen
"Grundlig, så kan man kort och precist beskriva Tove Nilssons nya ägg-epos."
MatMagasinetEn väldigt häftig kokbok.Magnus Utvik, SVT Gomorron Sverige