-
Välkommen på middag!
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 151 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023502
- Titel
- Välkommen på middag!
- Författare
- Tomas Tengby
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 268 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokboken som innehåller drygt 120 recept men erbjuder ett oändligt antal middagar. Bygg en måltid genom att identifiera rätter och smaker du gillar och lär dig sedan att utgå från dem.
Välkommen på middag! är en personlig kokbok, sprungen ur Tomas Tengbys anteckningsbok där recept på familjens fungerande vardagsmiddagar skrivits ner för att sedan kunna modifieras, kombineras och varieras utifrån vad man är sugen på, vad man har hemma och vad som är i säsong. Här finns recept på matiga sallader, pannor, risotto, pasta, färs och soppor, som tillsammans med insprängda knep och smarta tips låter middagen växa fram. Med lågmäld charm lär han ut hur man varierar recepten, hur man kan utgå från något som gillats och ersätta någon eller några ingredienser med annat och på så sätt få en ny rätt.
Exempel på rubriker mellan recepten är:
Klassiska kombinationer - Vilka smaker passar till vad? En hjälp för att kombinera, hitta på nytt och variera sig.
Smakerna och balansen - Om sött, salt, surt och beskt och hur de framhäver varandra. Att man nästan alltid söker denna kombination. I många kokböcker avslutas recepten med uppmaningen "Smaka av!" Men hur gör man då?
Variera - Hur man kan byta ut en råvara eller smak i ett favoritrecept och åstadkomma en helt ny rätt.
Norstedts 1 9789113023502 -
Välkommen på middag!
Inbunden bok. Norstedts. 2009. 151 sidor.
Mycket gott skick. Blått förlagsband, 28 x 20 centimeter.
Illustrerad med färgfotografier till varje recept. Boken ger kunskap om hur du skapar en måltid och hur smaker fungerar och kompletterar varandra … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023502
- Titel
- Välkommen på middag!
- Författare
- Tomas Tengby
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 268 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokboken som innehåller drygt 120 recept men erbjuder ett oändligt antal middagar. Bygg en måltid genom att identifiera rätter och smaker du gillar och lär dig sedan att utgå från dem.
Välkommen på middag! är en personlig kokbok, sprungen ur Tomas Tengbys anteckningsbok där recept på familjens fungerande vardagsmiddagar skrivits ner för att sedan kunna modifieras, kombineras och varieras utifrån vad man är sugen på, vad man har hemma och vad som är i säsong. Här finns recept på matiga sallader, pannor, risotto, pasta, färs och soppor, som tillsammans med insprängda knep och smarta tips låter middagen växa fram. Med lågmäld charm lär han ut hur man varierar recepten, hur man kan utgå från något som gillats och ersätta någon eller några ingredienser med annat och på så sätt få en ny rätt.
Exempel på rubriker mellan recepten är:
Klassiska kombinationer - Vilka smaker passar till vad? En hjälp för att kombinera, hitta på nytt och variera sig.
Smakerna och balansen - Om sött, salt, surt och beskt och hur de framhäver varandra. Att man nästan alltid söker denna kombination. I många kokböcker avslutas recepten med uppmaningen "Smaka av!" Men hur gör man då?
Variera - Hur man kan byta ut en råvara eller smak i ett favoritrecept och åstadkomma en helt ny rätt.
Norstedts 9789113023502 -
Välkommen på middag!
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 151 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023502
- Titel
- Välkommen på middag!
- Författare
- Tomas Tengby
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 268 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokboken som innehåller drygt 120 recept men erbjuder ett oändligt antal middagar. Bygg en måltid genom att identifiera rätter och smaker du gillar och lär dig sedan att utgå från dem.
Välkommen på middag! är en personlig kokbok, sprungen ur Tomas Tengbys anteckningsbok där recept på familjens fungerande vardagsmiddagar skrivits ner för att sedan kunna modifieras, kombineras och varieras utifrån vad man är sugen på, vad man har hemma och vad som är i säsong. Här finns recept på matiga sallader, pannor, risotto, pasta, färs och soppor, som tillsammans med insprängda knep och smarta tips låter middagen växa fram. Med lågmäld charm lär han ut hur man varierar recepten, hur man kan utgå från något som gillats och ersätta någon eller några ingredienser med annat och på så sätt få en ny rätt.
Exempel på rubriker mellan recepten är:
Klassiska kombinationer - Vilka smaker passar till vad? En hjälp för att kombinera, hitta på nytt och variera sig.
Smakerna och balansen - Om sött, salt, surt och beskt och hur de framhäver varandra. Att man nästan alltid söker denna kombination. I många kokböcker avslutas recepten med uppmaningen "Smaka av!" Men hur gör man då?
Variera - Hur man kan byta ut en råvara eller smak i ett favoritrecept och åstadkomma en helt ny rätt.
Norstedts 1 9789113023502 -
Välkommen på middag!
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 151 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bok i nyskick, dvs presentskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023502
- Titel
- Välkommen på middag!
- Författare
- Tomas Tengby
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 268 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokboken som innehåller drygt 120 recept men erbjuder ett oändligt antal middagar. Bygg en måltid genom att identifiera rätter och smaker du gillar och lär dig sedan att utgå från dem.
Välkommen på middag! är en personlig kokbok, sprungen ur Tomas Tengbys anteckningsbok där recept på familjens fungerande vardagsmiddagar skrivits ner för att sedan kunna modifieras, kombineras och varieras utifrån vad man är sugen på, vad man har hemma och vad som är i säsong. Här finns recept på matiga sallader, pannor, risotto, pasta, färs och soppor, som tillsammans med insprängda knep och smarta tips låter middagen växa fram. Med lågmäld charm lär han ut hur man varierar recepten, hur man kan utgå från något som gillats och ersätta någon eller några ingredienser med annat och på så sätt få en ny rätt.
Exempel på rubriker mellan recepten är:
Klassiska kombinationer - Vilka smaker passar till vad? En hjälp för att kombinera, hitta på nytt och variera sig.
Smakerna och balansen - Om sött, salt, surt och beskt och hur de framhäver varandra. Att man nästan alltid söker denna kombination. I många kokböcker avslutas recepten med uppmaningen "Smaka av!" Men hur gör man då?
Variera - Hur man kan byta ut en råvara eller smak i ett favoritrecept och åstadkomma en helt ny rätt.
Norstedts 1 9789113023502 -
Välkommen på middag!
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 151 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. En personlig kokbok med recept ur Tomas Tengbys anteckningsbok. Här kombineras och varieras familjens vardagsmiddagar utifrån vad man är sugen på, vad man har hemma och vad som är i säsong.
Kokboken innehåller drygt 120 recept men erbjuder ett oändligt läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023502
- Titel
- Välkommen på middag!
- Författare
- Tomas Tengby
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 268 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokboken som innehåller drygt 120 recept men erbjuder ett oändligt antal middagar. Bygg en måltid genom att identifiera rätter och smaker du gillar och lär dig sedan att utgå från dem.
Välkommen på middag! är en personlig kokbok, sprungen ur Tomas Tengbys anteckningsbok där recept på familjens fungerande vardagsmiddagar skrivits ner för att sedan kunna modifieras, kombineras och varieras utifrån vad man är sugen på, vad man har hemma och vad som är i säsong. Här finns recept på matiga sallader, pannor, risotto, pasta, färs och soppor, som tillsammans med insprängda knep och smarta tips låter middagen växa fram. Med lågmäld charm lär han ut hur man varierar recepten, hur man kan utgå från något som gillats och ersätta någon eller några ingredienser med annat och på så sätt få en ny rätt.
Exempel på rubriker mellan recepten är:
Klassiska kombinationer - Vilka smaker passar till vad? En hjälp för att kombinera, hitta på nytt och variera sig.
Smakerna och balansen - Om sött, salt, surt och beskt och hur de framhäver varandra. Att man nästan alltid söker denna kombination. I många kokböcker avslutas recepten med uppmaningen "Smaka av!" Men hur gör man då?
Variera - Hur man kan byta ut en råvara eller smak i ett favoritrecept och åstadkomma en helt ny rätt.
Norstedts 1 9789113023502
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn