Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Praktik på Söderhavsöarna

Praktik på Söderhavsöarna

Häftad bok. Bonniers. 1956. 279 sidor.

Mycket gott skick. Oläst exemplar. En del sidor sitter t.o.m. ihop i ovankant med perforering. Lätt att ta isär med ett vasst föremål.
Frakten gäller oavsett antal böcker så passa på att se vad jag mer har att sälja.

Elva år gammal lämnade Tom Davis sin lilla hemö Rarotonga för att utbilda sig på Nya Zeeland. Sexton år senare återvände han hem med sin nya-zeeländska hustru Lydia och en färsk läkarexamen. Här berättar de båda om sex år fyllda av oförglömliga naturupplevelser, om spännande kryssningar till de många öarna inom Cook-gruppen, om den färgstarka samvaron med älskvärda, glada polynesier men också om hårt, uppoffrande arbete. Makarna Davis kämpade en segerrik kamp för att modernisera sjukvården, de byggde barnkliniker, förbättrade de spetälskas hårda lott, tvingade tröga myndigheter att anskaffa moderna antibiotica och arbetade oförtrutet på att höja infödingarnas sociala standard.

"Praktik på Söderhavsöarna" är något förmer än en en vanlig reseskildring. Den skildrar livet på de paradisiska öarna inifrån, med kärleksfull sakkunskap och djup förtrogenhet med människorna och deras problem. Och framför allt ger boken en möjlighet att träffa två oemotståndligt charmfulla, generösa och riktiga människor - Tom och Lydia Davis!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen