Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
The Body Shops bok om välbefinnande

The Body Shops bok om välbefinnande

Fler och fler människor frågar sig hur de ska klara av att leva när livet rusar fram i allt snabbare takt. Ett svar är att fokusera på sitt inre och stärka de inre resurserna för att skapa harmoni mellan sinne, kropp och själ. Detta är en delikat balansgång, men här har du möjlighet att få hjälp. The Body Shops hälsobok erbjuder en komplett praktisk guide för att uppnå den harmoni vi eftersträvar från den omedelbara hjälpen för hud och hår till att ta hand om och vårda själen.
SINNE: Här behandlas ämnet stress, den stora hälsofrågan i vår tid. Du får reda på vilket resultat du kan förvänta dig av olika terapier frän hypnoterapi till meditation som hjälper dig att få ett själsligt grepp över din kropp.
KROPP: Genom att lära dig allt om diet och motion till enkla lösningar på hudproblem når du fysiskt välbefinnande. Här hittar du också praktiskinformation om många olika terapier från aromterapi till reiki som kommer att ge din kropp mer energi och verka upplyftande för din själ.
SJÄL: Res in i ditt inre och utforska kvinnans olika utvecklingscykler samtidigt som du får detaljerade tips på hur du kan ge näring till d själ genom olika ritualer och ceremonier. Med informativ och lättillgängligt skriven av ledande författare inom varje område blir THE BODY SHOPS hälsobok den moderna handboken som lär dig att må bra och att se bra ut i vårt hektiska tidevarv.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9177091132
Titel
The Body Shops bok om välbefinnande
Författare
Blanks, Tim - Bentley, Vicci - Holst, Lisbet - Body Shop
Förlag
Damm Förlag AB
Utgivningsår
1999
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
195 x 253 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
1045 g
Språk
Svenska