Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Proteins - Structures and Molecular Properties  [second edition]

Proteins - Structures and Molecular Properties [second edition]

Inbunden bok. W. H. Freeman and Company. 2:4 uppl. 1996. 507 sidor.

Nära nyskick. ENGELSK TEXT. Stort format 28,5 x 22 x 3,5 cm Vikt 1.740 g.
Inbundet förlagsband, ANDRA reviderade upplagan, rikt sv/v illustrerad med teckningar, figurer, diagram och formler. This landmark work provides a comprehensive description of the molecular, chemical and physical properties of proteins. It brings together in one convenient, authoritative resource coverage of all aspects of proteins - biosynthesis, evolution, dynamics, ligand binding and catalysis, in addition to their structures. The second edition has been thoroughly updated - especially in the area of protein biosynthesis - and features coverage of: developments in site-acted mutagenesis and protein engineering advances in the use of NMR to determine protein structure factors affecting the aqueous solubilities; of better understanding of the stabilities of folded conformations; how proteins interact with DNA; and progress in elucidating the mechanisms of protein degradation and turnover. This edition features end-of-chapter exercises and problems, many of which require the student to consult important contributions to the literature. CONTENTS: Preface 1. Chemical properties of polypeptides 2. Biosynthesis of proteins 3. Evolutionary and genetic origins of protein sequences 5. Conformational properties of polypeptide chains 6. The folded conformations of globular proteins 7. Proteins in solution and in membranes 8. Interactions with other molecules 9. Enzyme catalysis 10. Degradation. Appendix 1 - Major protein and DNA sequence data banks. Appendix 2 - References to protein structures determined crystallographically to high resolution. Index.
// Streckkodsetikett finns på bakre pärmen, inga anteckningar upptäckta. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [1084]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9780716770305
Titel
Proteins - structures and molecular properties
Författare
Thomas E. Creighton
Förlag
W.h.freeman & Co Ltd
Utgivningsår
1992
Omfång
507 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
225 x 285 mm
Vikt
1687 g
Språk
Svenska