Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den svarta opalen. Jakaranda. Arvet. Eldhärjad.

Den svarta opalen. Jakaranda. Arvet. Eldhärjad.

Inbunden bok.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Den svarta opalen;
Miriam Strong är härskarinna på den stora egendomen Bellbird Station där hon föder upp hästar. Hon är allvarligt sjuk och har bara en kort tid kvar att leva. När hon går igenom familjens gamla papper hittar hon en speldosa, ett fynd som ger henne en förklaring till vad som egentligen hände när hennes far försvann spårlöst i en gruvort. Hon tillkallar en advokat från Brisbane, den stilige unge Jake Conner, och för honom berättar hon sin familjs dramatiska öde. Miriam växte upp på fälten runt de opalgruvor som fadern Henry och hans kompanjon Patrick förvärvat rättigheterna till. En dag försvann fadern spårlöst. I dag är kompanjonens dotterson Brendt en mäktig man, men Miriam är övertygad om att familjen Dempters enorma förmögenhet grundar sig på mord och svekfullhet. Allt som saknas för att avslöja familjen är ett dokument som bekräftar vad hon redan vet ... Den svarta opalen är en berättelse som sträcker sig från 1800-talets Irland till det nutida Australien.
Jakaranda;
När hennes make dör är det självklart för Cordelia Witney att familjens framgångsrika vingård Jakaranda i Barossa Valley ska stanna i släktens ägo. Men de andra arvingarna är av annan åsikt. Cordelia inser att hon måste få dotterdottern Sophie över på sin sida och bestämmer att de två ska resa till den plats där allting tog sin början på 1800-talet. Sophie får nu ta del av gamla, nästan glömda berättelser om sin släkt - historier om hårt arbete, växande rikedom, födslar och dödsfall, kärlek och hemliga förälskelser.
Arvet;
Australien på 18-talet.Ruby finner kärleken när hon möter James och hon tvekar inte när han ber henne att följa honom på vildmarksleden genom Blue Mountains. Tillsammans ska de bygga ett nytt liv långt hemifrån.
Eldhärjad:
Året är 1946. Andra världskriget är över och livet kan så smått återgå till det normala. I en australiensisk avkrok driver makarna Morgan ett familjesjukhus. Deras förhoppning är att sonen ska ta över verksamheten, men han har nyss förlorat sin förstfödda och hans äktenskap är i fritt fall. När en ovarsam kyrkoherde utlöser en brand måste byns invånare plötsligt lära sig att samarbeta, vilket resulterar i en gemenskap som för dem närmare varandra än på länge. Medan lågorna rycker närmare Morgan"s Reach och sjukhuset visar invånarna upp nya, mer eller mindre angenäma, sidor av sig själva.
2 namnade, lätt gulnad.
Titta på alla mina andra annonser.
Jag säljer böcker dvd-filmer och VHS-filmer.
Jag har alltid, 64:- i frakt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish