Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
MAN TAGER VAD MAN HAVER. Jan-Öjvind Swahn berättar om Cajsa Warg och serverar ur gamla grytor
MAN TAGER VAD MAN HAVER. Jan-Öjvind Swahn berättar om Cajsa Warg och serverar ur gamla grytor MAN TAGER VAD MAN HAVER. Jan-Öjvind Swahn berättar om Cajsa Warg och serverar ur gamla grytor MAN TAGER VAD MAN HAVER. Jan-Öjvind Swahn berättar om Cajsa Warg och serverar ur gamla grytor MAN TAGER VAD MAN HAVER. Jan-Öjvind Swahn berättar om Cajsa Warg och serverar ur gamla grytor MAN TAGER VAD MAN HAVER. Jan-Öjvind Swahn berättar om Cajsa Warg och serverar ur gamla grytor

MAN TAGER VAD MAN HAVER. Jan-Öjvind Swahn berättar om Cajsa Warg och serverar ur gamla grytor

Inbunden bok.

Gott skick. Bra Böcker. 1970. 119 s. Inbunden. Förlagets gulddekorerade senapsgula klotband . 24x22cm. 550 gram. Gott skick. Skyddsomslaget nött. Illustrerad. Ur baksidestexten: Varför äter vi ärtsoppa på torsdagarna? När började vi använda gaffel? Blev Gustav II Adolf tämligen fet? Vem introducerade servietten i Sverige? Vad är Mårtensjuka? Varifrån kommer snapsen? Om detta och mycket annat kring mat och dryck berättar Jan-Öjvind Swahn i den här boken om matglädje genom århundraden.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen