Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fågelguiden : Europas och Medelhavsområdets fåglar i fält

Fågelguiden : Europas och Medelhavsområdets fåglar i fält

Häftad bok. Bonnier Fakta. 3 uppl. 2022. 477 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// ”Fågelguiden” anses vara en av de bästa fälthandböckerna i världen med sina utförliga beskrivningar av runt 1000 arter i Sverige, övriga Europa, Nordafrika och delar av Mellersta Östern. Den är en självklar följeslagare ut i fält och en oslagbar kunskapsbank för den som vill fördjupa sig därhemma. Ett måste för fågelintresserade på alla nivåer, lika oumbärlig som kikaren.

Nu kommer detta standardverk i en ny reviderad utgåva som utökats med 32 sidor. Många bildsidor har disponerats om och fått nya illustrationer och texterna har uppdaterats eller skrivits om helt. Särskilt omarbetade är avsnitten om rovfåglar, tärnor och lommar. ”Fågelguiden” har kommit ut i över 20 länder och sålt i mer än 1,2 miljoner exemplar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178872282
Titel
Fågelguiden : Europas och Medelhavsområdets fåglar i fält
Författare
Svensson, Lars
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2022
Omfång
477 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
137 x 195 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
834 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”Fågelguiden” anses vara en av de bästa fälthandböckerna i världen med sina utförliga beskrivningar av runt 1000 arter i Sverige, övriga Europa, Nordafrika och delar av Mellersta Östern. Den är en självklar följeslagare ut i fält och en oslagbar kunskapsbank för den som vill fördjupa sig därhemma. Ett måste för fågelintresserade på alla nivåer, lika oumbärlig som kikaren.Nu kommer detta standardverk i en ny reviderad utgåva som utökats med 32 sidor. Många bildsidor har disponerats om och fått nya illustrationer och texterna har uppdaterats eller skrivits om helt. Särskilt omarbetade är avsnitten om rovfåglar, tärnor och lommar. ”Fågelguiden” har kommit ut i över 20 länder och sålt i mer än 1,2 miljoner exemplar.