Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Legenden om de fyra elementen : Samlingsvolym : De Sju Topparnas Rike / De Fem Flodernas Stad / De Tre Stjärnornas Skog / De Två Vulkanernas Dal

Legenden om de fyra elementen : Samlingsvolym : De Sju Topparnas Rike / De Fem Flodernas Stad / De Tre Stjärnornas Skog / De Två Vulkanernas Dal

Inbunden bok Memo Förlag. 2008. 575 sidor.

Mycket gott skick. Litet hack på pärmens nederkant. I övrigt inga påtagliga skavanker.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789197771009
Titel
Legenden om de fyra elementen
Författare
Susanne MacFie
Förlag
Memo Förlag
Utgivningsår
2008
Omfång
575 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
160 x 210 mm Ryggbredd 40 mm
Vikt
812 g
Språk
Svenska
Baksidestext
De drivs inte av ära och pengar. De drivs av längtan!

Vårterminen är slut och Embla har ställt in sig på att tillbringa ännu ett trist sommarlov på landet hos herr och fru Karstén när någonting lika osannolikt som fantastiskt inträffar. Embla hamnar mitt i spelet om De Fyra Elementen och där träffar hon Noel. Deras längtan för dem samman och kastar dem rakt in i ett gastkramande äventyr i ett land de inte trodde fanns!
I det spännande spelet gäller det att ta sig igenom de fyra sfärerna Sammetsbergen, Vattendeltat, Himlavalvet och Eldsklyftan. Klarar man det väntar ett efterlängtat möte. Samtidigt blir man härskare över De Fyra Elementen för en dag.
Embla och Noel ställs inför en rad kluriga och svåra uppgifter som de måste klara för att ta sig vidare mot det efterlängtade målet. Men kommer de att stå ut med den nyckfulla domaren Valerius Pax och vilka hemligheter döljer sig i det fördolda?
Det dröjer inte länge förrän de upptäcker att allt inte står rätt till i spelet. När mystiska saker fortsätter att inträffa inser de att Umber, den maktlystna och grymma ledare i Eldsklyftan, gör allt för att stoppa dem från att ta sig vidare i spelet. Umbers vilda framfart hotar de fyra sfärernas, och därmed spelet och befolkningarnas, hela existens.