Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hilding Fagerberg - Förkunnare, Äventyrare, Humorist

Hilding Fagerberg - Förkunnare, Äventyrare, Humorist

Häftad bok. KM & Bornelins. 2004. 224 s. Häftad.

Nyskick. P(3).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9173170402
Titel
Hilding Fagerberg : förkunnare, äventyrare, humorist
Författare
Jäderberg, Sune - Fagerberg, Hilding
Förlag
KM-Förlaget & Bornelings
Utgivningsår
2004
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Pocket
Vikt
300 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hilding Fagerberg har varit en mycket aktiv man på många olika områden. Som väckelseevangelist har han fått leda hundratals människor till tro. Som missionsvän har han varit med att grunda två missionssällskap. Som humorist har han gjort livet lite lättare för tusentals genom många befriande gapskratt i mötestält och kapell. Han har ibland kallats "Sveriges roligaste predikant". Sina predikningar kryddade Hilding med rejäla doser humor, och även om en och annan kanske tyckte att den frispråkige predikanten "spelade över" lite ibland, så upplevde de flesta att det var en riktig fest att få vara med på Hildings möten.
Som upptäcktsresande i 70 länder har han utforskat bland annat efterkrigstidens Europa och Mellanöstern långt innan de blev bekväma charterresmål. Som reseledare på nästan ett hundra gruppresor i Israel har han givit många fromma från de småländska bygderna en chans att se det förlovade landet med egna ögon.

Därför är det kanske ingen överdrift när han en gång i ett möte i Forsa sa: "I år infaller min semester på en måndag." Eller som han också sa ibland, att han tror att semester är namnet på en stad i södra Indien.

Här berättar Hilding själv om sin uppväxt på den småländska landsbygden, sin omvändelse till Gud och sin kallelse att predika evangeliet. Vi bjuder också på hans roliga historier och en del av de dråpliga situationer som Hilding hade en sådan talang att lyckas hamna i, både i Sverige och på sina många resor runt om i världen.