Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den hemliga sjöjungfrun 2: Ett havsäventyr

Den hemliga sjöjungfrun 2: Ett havsäventyr

Inbunden bok Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 75 sidor.

Mycket gott skick. Serien "Den hemliga sjöjungfrun" är lättlästa böcker som riktar sig till barn från cirka sju år och uppåt. Nyskick förutom en avriven prislapp bak.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174016154
Titel
Den hemliga sjöjungfrun. Ett havsäventyr
Författare
Sue Mongredien
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
75 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
141 x 211 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
244 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Andra boken i serien "Den hemliga sjöjungfrun" Följ med in i en undervattensvärld fylld av spänning, magi och äventyr. En dag får Molly ett gammalt snäckhalsband av sin mormor och efter det blir hennes nätter sig aldrig lika igen. Med halsbandets hjälp förvandlas Molly om natten till en sjöjungfru och väl ute till havs upptäcker hon en helt ny värld, fylld av goda vänner och ... ondskefulla fiender. Konstigt nog tycks alla i havet ha väntat på henne ... Ett havsäventyr är den andra boken i serien "Den hemliga sjöjungfrun". Den onda drottningen har stulit sjöjungfrun Ellas magiska snäcka. Molly måste bland annat lura och fånga in en mycket illasinnad späckhuggare. Serien "Den hemliga sjöjungfrun" är lättlästa böcker som riktar sig till barn från cirka sju år och uppåt. Titlarna som ingår i denna serien är: Den magiska snäckan Ett havsäventyr Undervattensmagi Rädda revet Vulkanen i djupet Den onda drottningens återkomst Format: 142x199 mm