Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Das Dach. 1. Textbok

Das Dach. 1. Textbok

Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2004. 112 sidor.

Nyskick. Du får arbetsbok och fasit också.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144029207
Titel
Das Dach. 1. Textbok
Författare
Sturmhoefel, Horst
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2004
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
305 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Elevboken
Das Dach 1 Elevbok innehåller en stor variation av texter – dialoger för dramatiseringar, berättelser, sakprosa, texter för återberättande, texter för läsförståelse med marginalglosor, dikter, sånger, autentiska skyltar, instruktioner m.m. Boken innehåller även informationsrutor med realia och samlingar av nyttiga fraser i Bra att kunna-rutor. I slutet av boken finns samlad information om de tysktalande länderna och ett avsnitt om jul- och påskfirandet. I boken finns roliga teckningar och många fotografier, tydliga kartor, illustrerad minigrammatik. Tvåspaltiga styckeordlistor med markerade glosor och genusfärger ingår också.

Digitalt läromedel
Det digitala läromedlet erbjuder kvalificerade möjligheter för eleven att arbeta hemma med sådant som bara måste nötas in – glosor, uttal, textförståelse m.m. Alla aktiva texter är inlästa av professionella skådespelare. Ljudet kan spelas upp med textföljning i den digitala delen. Glosorna som hör till dessa texter kan sedan övas (med uttal) i fyra enkla steg.

Läromedlets innehåll
Das Dach 1 tar upp personer, platser, aktiviteter och händelser, t.ex. sommarlov och semester. Förutom samtal, dialoger, intervjuer och berättelser ges prov på autentiska textinslag i form av sånger och skyltar. Nyttiga fasta uttryck samlas i ”Bra att kunna”-rutor, och stavning och grammatiska strukturer förklaras och övas i övningsböckerna.

Vardagsliv, levnadssätt och sociala relationer i de tyskspråkiga områdena presenteras i återkommande ”Info”-avsnitt, och dessutom avslutas Das dach 1 med avsnitt om högtider och de tysktalande länderna.

Det är lätt för elev och lärare att sätta upp mål för lärandet och utvärdera dessa genom att varje enhet i övningsböckerna inleds med förslag på ”Mål och utvärdering”.