Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Twilight Saga - fyra oemotståndliga SKRIVBÖCKER med kända citat från succéböckerna
Twilight Saga - fyra oemotståndliga SKRIVBÖCKER med kända citat från succéböckerna Twilight Saga - fyra oemotståndliga SKRIVBÖCKER med kända citat från succéböckerna

Twilight Saga - fyra oemotståndliga SKRIVBÖCKER med kända citat från succéböckerna

Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2009. 96 sidor.

Nära nyskick. FYRA SKRIVBÖCKER. Format 18,5 x 13,5 cm Vikt 690 g tillsammans.
Inbundna laminatband, illustrerad med dova stämningsfulla foton som bakgrund, många sidor har kända citat från Twilight böckerna, plats för egna anteckningar. Originalets titel: Twilight - journal. Översättning: Carina Jansson. OBS! Detta är SKRIVBÖCKER med Twilight-citat och plats för egna noteringar och anteckningar, INTE böckerna om Twilight. Ungdomsserien består av Om jag kunde drömma (Twilight), När jag hör din röst (New Moon), Ljudet av ditt hjärta (Eclipse) och Så länge vi båda andas (Breaking Dawn). Twilightsagan handlar om den omöjliga kärleken mellan människan Isabella "Bella" Swan och vampyren Edward Cullen.
// Inga anteckningar, pärmarna har diskreta hanteringsspår. Bilden avser den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [4931]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789132157721
Titel
Twilightsagan : fyra oemotståndliga skrivböcker med kända citat från succéböckerna
Författare
Meyer, Stephenie
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2009
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
135 x 185 mm Ryggbredd 42 mm
Vikt
710 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Fyra inbundna skrivböcker med bilder och citat ur de fyra romanerna Om jag kunde drömma, När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta och Så länge vi båda andas tillsammans med citat från några av de klassiska verk av Shakespeare, Jane Austen och Emily Brontë som inspirerat Stephenie Meyer.

Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom och jag visste inte hur stark den delen kunde vara som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom.
Om jag kunde drömma

Innan jag träffade dig, Bella, var mitt liv som en månlös natt. Väldigt mörk, men det fanns stjärnor små ljuspunkter av mening. Sedan for du över min himmel som en meteor. Plötsligt stod allt i brand, där fanns prakt och skönhet.
När jag hör din röst

Så det är inte det att du är rädd att du inte ska tycka lika mycket om mig när jag är annorlunda? När jag inte är mjuk och varm längre, inte luktar likadant? Du vill verkligen behålla mig, hur jag än blir?
Ljudet av ditt hjärta

Men det viktigaste i den här flodvågen av lycka var det som var säkrast av allt jag var med Edward. För evigt.
Så länge vi båda andas