Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Inget kan stoppa oss nu! - En ny generation tar över.

Inget kan stoppa oss nu! - En ny generation tar över.

Provokativ, med ett självförtroende utan gräns och storvulna visioner som retat många - så är vi vana vid att se Johan Staël von Holstein, grundare av Icon Medialab. I boken "Inget kan stoppa oss nu" visar han upp en annan sida. Här berättar han, personligt och självutlämnande om barndomen som präglades av en ordblindhet som gjorde skolarbetet svårforcerat och en överskottsenergi som tog sig uttryck i krossade fönsterglas och ständiga förmaningar från rektorn. Parallellt med detta komplicerades relationen till pappan allt mer, och mamman - som han i boken beskriver som en räddande ängel - kom att bli en garant för hans överlevnad. Så småningom lär han sig kanalisera sin energi och använda den konstruktivt, och successivt stärks självförtroendet. Vi får följa hans karriär från ostvändare på Kvibille mejeri och lumpen på K1, till reseledare, steward på SAS och allt högre befattningar inom Jan Stenbecks imperium - innan det äventyr som entreprenörskapet innebär tar vid. På tre år har Icon vuxit till ett företag med 500 anställda i elva länder. Vikten i att bygga lag bestående av olika slags specialister, en atmosfär med högt i tak för de anställda och ledare som vågar delegera - anges här som några av byggstenarna i strategin bakom framgång. Inget kan stoppa oss nu är också ett viktigt inlägg i samhällsdebatten. Johan Staël von Holstein reflekterar kring det rådande skolsystemet, den allsmäktige Jantelagen som kväver kreativiteten hos svenskarna och de politiska och ekonomiska förutsättningar som utgör ramen för nyföretagande. Boken handlar också om hur Sverige ska kunna kliva in i nästa årtusende med ambitionen att bli en av världens starkaste ekonomier med en entreprenörsanda, en framtidstro och ett starkt fokus på möjligheter - istället för hinder - som saknar motstycke i världen.
Ekerlids.1999.Inbunden 201 sidor.Skyddsomslag.Format22x14cm.Vikt 385 gram.Språk:Svenska.Nyskick.Frakt och förpackning 40 kronor.(Sverige).(pol-so)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9188595196
Titel
Inget kan stoppa oss nu!
Författare
1963- Johan Staël von Holstein
Förlag
Ekerlids
Utgivningsår
1999
Omfång
201 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
135 x 215 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
399 g
Språk
Svenska
Baksidestext

Ytterligare författare: Staël von Holstein, Johan, 1963-