Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Jana Kippo-sviten : Jag for ner till bror / Vi for upp med mor / Sen for jag hem

Jana Kippo-sviten : Jag for ner till bror / Vi for upp med mor / Sen for jag hem

Inbunden bok. Bokförlaget Polaris. 1 uppl. 2020. 1018 sidor.

Nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.

Dekorerat klotryggband med klotbaksida.

JAG FOR NER TILL BROR. I Smalånger är det mesta som vanligt. Maria har hittats död. Hennes bror håller på att supa ihjäl sig. Harmynte Johnhar ögon som svarta hål i rymden och äldreomsorgen får en ny medarbetare, Janakippo, som stack sin far med en högaffel. Jag for ner till bror är en svart, rå, våldsam och from berättelse. Det är kärleksfullt, passionerat, varmt och tryggt. Svårast av allt är förlåtelsen.

VI FOR UPP MED MOR. Uppföljaren till den hyllade debuten Jag for ner till bror. På ojämförlig prosa fortsätter Karin Smirnoff låta oss stifta bekantskap med glesbygdens olika gestalter, och återvändaren janakippo.

SEN FOR JAG HEM. Jana Kippo lämnar Smalånger för att delta i en utställning i Stockholm. Där kommer hennes förflutna åter en gång i kapp henne, samtidigt som nya möjligheter öppnar sig. Kanske innebär det en chans till ett värdigt liv. Med kärleken och konsten som kraft. Om det inte vore för john bror diana och de andra som kallar från norr. Med sina två första böcker om janakippo, Jag for ner till bror och Vi for upp med mor, etablerade sig Karin Smirnoff som en berättare av rang hyllad för sin särpräglade stil och djupt uppskattad för sin känsla för det mänskliga. Sen for jag hem är den dramatiska tredje romanen om janakippo som fullbordar trilogin.

Det här är en volym med Karin Smirnoffs tre älskade böcker om jana kippo: Jag for ner till bror, Vi for upp med mor och Sen for jag hem.

"Smirnoff sällar sig med största naturlighet till en Sara Lidman, Torgny Lindgren och NikanorTeratologen, men med en heltigenom egen ton och djupsvart humor." (Sydsvenska Dagbladet).
"
Hon är en sällsynt berättarbegåvning med både bredd och skärpa." (Aftonbladet).

AV KARIN SMIRNOFF

TRILOGIN OM JANA KIPPO: 1. Jag for ner till bror / 2. Vi for upp med mor / 3. Sen for jag hem.

MILLENNIUM-SERIEN: 7. Havsörnens skrik.

FRISTÅENDE: Sockerormen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177953340
Titel
Jana Kippo-sviten
Författare
Smirnoff, Karin
Förlag
Bokförlaget Polaris
Utgivningsår
2020
Omfång
1018 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
142 x 217 mm Ryggbredd 67 mm
Vikt
1110 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Jag kom tillbaka. Byn var sig lik. Bror såg ut som ett lik. Det skvallrades söps och slogs. Lögnerna lagrades som västerbottensost.   Modren dog och ville norrut. Det fanns alltså ännu värre byar. Pastorer hucklen och bottenlösa myrar. Förlåter du mig vad det sista hon sa. Armest sa jag.   Kärlek och konst. Konstig är kärlekens vägar. Vinglar vindlar sviker och hägrar. Jag janakippo letar än. Tusen sidor för att hitta hem.Det här är en volym med Karin Smirnoffs tre älskade böcker om jana kippo: Jag for ner till bror, Vi for upp med mor och Sen for jag hem.