Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Med mina egna ord

Med mina egna ord

Inbunden bok. Sportförlaget i Europa AB. 2 uppl. 1996. 279 sidor.

Mycket gott skick. CHRISTER SJÖGREN firar i år 25-års jubileum som professionell musiker och sångare. Hans sånger betyder oerhört mycket för hundratusentals människor. Detta märks inte minst på skivförsäljningen och publiktillströmningen oavsett var han uppträder.
Christer har under dessa år upplevt det mesta och det finns få mediala personer idag, om ens någon, som väcker så många reaktioner och så stor uppståndelse vecka efter vecka.
Vad döljer sig bakom löpsedelsrubrikerna? Vad är sant? Vad är påhittat?
Detta är hans egna ord, hans mycket öppenhjärtliga berättelse. Om hur en vanlig grabb från enkla förhållanden, med en ovanligt stark musikalisk drivkraft, målmedvetet arbetar sig fram till sina drömmars mål. Men det är också berättelsen om glädjen att få stå på scenen och liovet bakom kulisserna. Hur det känns att förlora anonymiteten, att ha ett offentligt privatliv och mycket, mycket mera.
OBS! Namn på tidigare ägare i boken.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188540881
Titel
Michael Johnsson
Författare
Sjögren, Christer - Thunberg, Kerstin
Förlag
Sportförlaget i Europa AB
Utgivningsår
1998
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Michael Johnsson - Att besegra draken

Michael Johnson chockade världen i de Olympiska Spelen i Atlanta 1996 när han vann såväl 200 meter som 400 meter och sänkte det tidigare världrekordet på 200 - Johnsons eget med förkrossad marginal. I sin unika löpstil, i gyllene spikskor och pumpande armrörelser gav han hela världen känslan av att ha nått toppen i sitt gebit, som om de två finalerna var bara för honom. Michael Johnsson visste vad hela världen visste - att han var snabbast på denna planeten - men också att det fanns utrymme för ytterligare förbättringar. Hur fort hade han kunnat springa om han inte hade tagit de där stapplande stegen i starten? Att förvandla de små stegen till stora framgångar, Michael Johnson delar med sig av sina erfarenheter för att du skall kunna besegra din egen "drake", din egen fruktan och dina egna mål och hur du skall kunna använda Johnsons vinnande teknik i såväl ditt privatliv som i det civila.

ISBN 91-88540-73-1