Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den andra kvinnan

Den andra kvinnan

Inbunden bok. HarperCollins Nordic. 2019. 430 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.

I en avlägsen by i Andalusiens berg börjar en kvinna skriva ner sin berättelse. Den handlar om mannen hon en gång älskade och om barnet som togs ifrån henne. Hon är en av de få som känner till Kremls bäst bevarade hemlighet att KGB för länge sedan lyckades få in en spion i västvärldens hjärta. En spion som nu står på maktens tröskel. Bara en man kan avslöja konspirationen: Gabriel Allon, legendarisk konstkonservator, lönnmördare och chef för israeliska underrättelsetjänsten. Han har slagits mot Rysslands mörka krafter förut, och har förlorat mycket. Nu samlar han kraft för den slutliga uppgörelsen

DANIEL SILVA är flerfaldigt prisbelönt och anses vara en av thrillergenrens allra främsta författare. Han debuterade 1997 och har sedan dess skrivit en lång rad hyllade spionromaner, bland annat serien om Gabriel Allon. Hans böcker har översatts till fler än 30 språk.

"Fantastisk." (Publishers Weekly). "Av alla som skriver spionromaner idag är Daniel Silva helt enkelt den bästa." (Kansas City Star). "Silvas böcker är alltid fascinerande Den griper tag och kommer göra alla fans av Daniel Silva nöjda men tilltalar också alla som gillar spiongenrens äldre mästare, som John le Carré och Graham Greene." (Kirkus Reviews). "Ytterligare en juvel i spionromanmästarens gnistrande krona." (Booklist).


AV DANIEL SILVA: Mästerverket / Den engelske spionen / Mördarens märke / Den andra kvinnan / Den nya flickan / Svart hämnd / Spionernas hus / Det hemliga sällskapet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150943368
Titel
Den andra kvinnan
Författare
Silva, Daniel
Förlag
HarperCollins Nordic
Utgivningsår
2019
Omfång
430 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
148 x 218 mm Ryggbredd 34 mm
Vikt
560 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I en avlägsen by i Andalusiens berg börjar en kvinna skriva ner sin berättelse. Den handlar om mannen hon en gång älskade och om barnet som togs ifrån henne. Hon är en av de få som känner till Kremls bäst bevarade hemlighet att KGB för länge sedan lyckades få in en spion i västvärldens hjärta. En spion som nu står på maktens tröskel. Bara en man kan avslöja konspirationen: Gabriel Allon, legendarisk konstkonservator, lönnmördare och chef för israeliska underrättelsetjänsten. Han har slagits mot Rysslands mörka krafter förut, och har förlorat mycket. Nu samlar han kraft för den slutliga uppgörelsen   "Fantastisk..." -Publishers Weekly "Av alla som skriver spionromaner idag är Daniel Silva helt enkelt den bästa." - Kansas City Star "Silvas böcker är alltid fascinerande Den griper tag och kommer göra alla fans av Daniel Silva nöjda men tilltalar också alla som gillar spiongenrens äldre mästare, som John le Carré och Graham Greene."- Kirkus Reviews "Ytterligare en juvel i spionromanmästarens gnistrande krona." - Booklist    ***DANIEL SILVA är flerfaldigt prisbelönt och anses vara en av thrillergenrens allra främsta författare. Han debuterade 1997 och har sedan dess skrivit en lång rad hyllade spionromaner, bland annat serien om Gabriel Allon. Hans böcker har översatts till fler än 30 språk.