Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Nils Holgerssony? ?wesiýa täsin syýahaty

Nils Holgerssony? ?wesiýa täsin syýahaty

Inbunden bok. GUN Förlag. 1 uppl. 2015. 120 sidor.

Nyskick. Språk: Turkmenska. Enligt den kända turkmenska författaren och översättaren Ak Welsapar är Selma Lagerlöfs bok Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige en av de bästa barnböckerna genom tiderna. Selma Lagerlöf är född och uppfostrad i landet i norr ? där det i skogarna fritt vandrar en mångfald av vilda djur: flockar av gaseller, älgar, björnar, hundratals fåglar. Författarens bok om en pojke som förvandlas till en tummetott på grund av sin dumhet och sedan under hans dramatiska resa med en flock av vilda gäss får en andra chans att bli bättre och få sitt riktigt utseende och liv tillbaka, har en förmåga att locka många läsare i olika åldrar.Boken som har genomgått tidernas prövning och blivit översatt till tiotals språk är nu för första gången översatt till turkmenska.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198244922
Titel
Nils Holgerssonyng Swesiýa täsin syýahaty
Författare
Lagerlöf, Selma
Förlag
GUN Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
120 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
211 x 290 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
640 g
Språk
Turkmen
Baksidestext
Enligt den kända turkmenska författaren och översättaren Ak Welsapar är Selma Lagerlöfs bok Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige en av de bästa barnböckerna genom tiderna. Selma Lagerlöf är född och uppfostrad i landet i norr ? där det i skogarna fritt vandrar en mångfald av vilda djur: flockar av gaseller, älgar, björnar, hundratals fåglar. Författarens bok om en pojke som förvandlas till en tummetott på grund av sin dumhet och sedan under hans dramatiska resa med en flock av vilda gäss får en andra chans att bli bättre och få sitt riktigt utseende och liv tillbaka, har en förmåga att locka många läsare i olika åldrar.
Boken som har genomgått tidernas prövning och blivit översatt till tiotals språk är nu för första gången översatt till turkmenska.