Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lär dig rita vad som helst

Lär dig rita vad som helst

Inbunden bok. Norstedts, bokserien "Små sätt att leva stort". 2018. 71 sidor.

Nära nyskick. Som ny. "Här presenteras ett ritalfabet med tolv enkla symboler och smarta tips – allt som krävs för att du ska lära dig rita vad som helst. Den brittiska illustrationsstudion Scriberia grundades 2009 med målsättningen att genom enkla bilder underlätta all sorts kommunikation."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113089102
Titel
Lär dig rita vad som helst
Författare
Scriberia
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2018
Omfång
71 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
141 x 196 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
248 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Små barn ritar ofta, många av dem gärna, och sällan med alltför stor eftertanke. De ritar, därför kan de också självklart rita. På sitt sätt. Någonstans på vägen blir dock många av oss för självmedvetna för att tycka att det är värt det, resultatet blir inte tillräckligt fint. Den här boken menar att talangen inte alls behövs för att man ska vara en ritande person. Det handlar inte om att skapa konst, utan om att rita sig till tydligare tankegångar, nya lösningar och ökad kommunikationsförmåga.

Illustrationsstudion Scriberia ligger bakom boken och presenterar här sitt bildalfabet, med endast tolv symboler, och visar snart att vem som helst kan rita vad som helst. De berättar vilka genvägar man ska ta och vilka man bäst undviker. Plötsligt har man fått konkreta verktyg för att genom sina bilder visa känslor, sätta saker i perspektiv, ge en bild av framtiden - möjligheterna är obegränsade.

Små sätt att leva stort är en serie korta, kärnfulla och underhållande böcker som med hjälp av de bästa avsändarna och de smartaste metoderna försöker lära oss något nytt: Talanger vi alltid drömt om att ha, saker vi alltid velat göra, tankar vi knappt vågat tänka.