Från smörgåsnisse till hotelldirektör (sign.)
Inbunden bok. Sellin. 1:a uppl. 2004. 226 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Signerad m. tillskrift av förf. på försättsbladet. Fotoillustrerad i sv/v. "Devisen 'ingenting är omöjligt' personifieras av Ejnar Söder som med sina 55 år inom svenskt hotell- och restaurangliv är en av de mest framträdande profilerna i branschen. Här berättar han för Sören Karlsson öppenhjärtigt och med en stor portion humor om med- och motgångar på sin väg från smörgåsnisse på Hasselbacken till hotelldirektör för de nybyggda Nordic Hotels i Stockholm. En spännande färd som bland annat går via utbildningar i Schweiz, olika chefsbefattningar inom SAS, arbete inom Esso Motorhotell, som hotellchef i många svenska städer och som innehavare av tunga förtroendeuppdrag inom branschen, såväl nationellt som internationellt. Ejnar Söder är fortfarande fullt aktiv i branschen. Därför blickar han inte bara tillbaka. Som den nytänkare och visionär han är drar han även upp riktlinjer för framtiden och ger synpunkter och handfasta råd till dem som vill slå in på den bana som gett honom så mycket".
Förlagsfakta
- ISBN
- 9170552932
- Titel
- Från smörgåsnisse till hotelldirektör
- Författare
- Einar Söder
- Förlag
- Sellin & Partner
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 531 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ENDAST FÅ EX KVAR, KONTAKTA FÖRLAGET FÖR BESTÄLLNING!
Från smörgåsnisse till hotelldirektör handlar om en av de mest framträdande profilerna i den svenska hotell- och restaurangbranschen Ejnar Söder, en nytänkare och framgångsrik entreprenör.
Här får vi möta honom som 16-årig kockelev på Hasselbacken i Stockholm, som motellkonsulent på Svenska Esso och på en rad olika chefsjobb inom SAS samt som synnerligen driftig hotellägare i flera svenska städer: Lund, Norrköping, Kumla, Hedemora, Avesta, Stockholm, Älvsjö och Sollentuna. Ett stort antal personer inom hotell- och restaurangnäringen passerar revy.
Ejnar Söder berättar med sakkunskap, humor och välgörande självdistans om sina hittills 55 år i branschen där han arbetar vidare med full fart. Boken innehåller rikligt med foton.