Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Russka

Russka

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1992.

Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Legat i förråd i några år. Omslaget är lite skadat men innehållet är desamma. "Rysslands våldsamma och mångskiftande historia bildar ramen till lward Rutherfurds nya roman RUSSKA, där han skildrar två släkters
lände öden genom seklerna. Skönhet och grymhet, kärlek och hat, religion och vidskepelse vävs här samman till en färgstark och praktfull gobeläng.
Skådeplatsen är den lilla byn Russka, först belägen vid randen av de stora slätterna och sedan återuppbyggd i hjärtat av det ryska väldet. Genom hela boken förblir den knutpunkten där allt strålar samman. Här möts år 180 e.Kr. stäppens vilda ryttare och byns slaviska invånare - förfäder till de familjer vars öden ska formas av Rysslands dramatiska historia.
Det är berättelsen om mäktiga härskare som Ivan den förskräcklige, Peter den store, Katarina den stora, Lenin och Stalin, men också en skildring av den enkle ryske bondens hårda liv i det Ryssland där livegenskapen var en självklarhet. Det är även berättelsen om den ryska överklassen som hade allt – till och med rätten att bestämma över liv och död - men som just därför hade desto mer att förlora."

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9137102133
Titel
Russka
Författare
Rutherfurd, Edward - Ahlström, Barbro
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1992
Bandtyp
Inbunden
Vikt
835 g
Språk
Svenska