Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Åse

Åse

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 360 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.

Åse har funnit sig till rätta på Östermalm i Stockholm efter flytten från Olso ett år tidigare. Inredningsbutiken som hon och systern Matilde öppnat har blivit en stor succé och hon har inlett ett förhållande med Manfred, men anar att han ändå inte är rätt för henne. Därför blir hon glatt överraskad när några nyfunna väninnor bjuder med henne på en jakthelg i Värmland med efterföljande smokingmiddag.

Snart är Åse del av ett umgänge fyllt av fester och människor mer än lovligt förmögna som inte behöver bry sig om morgondagen. Hon försöker hålla sig utanför de intriger som utspelas kring nya väninnan Disa och hennes entourage, men kan inte undgå att märka att det inte står riktigt bra till mellan väninnan och hennes man Otto, något hon blir varse på mer än ett sätt ...

Denise Rudbergskriver återigen om den dekadenta överklassen och människor vi älskar att hata, glamorösa miljöer och svåra livsval. Åse är tredje delen i en löst sammanhållen trilogi där de tidigare romansuccéerna är "Jenny S" och "Matilde". I denna avslutande del träffar vi karaktärerna från de två tidigare böckerna och även många från den tidigare trilogin bestående av "Väninnan", "Storlek 37" och "o.s.a." .


AV DENIS RUDBERG

MARIANNE JIDHOFF: 1. Ett litet snedsprång / 2. Två gånger är en vana / 3. Bara tre kan leka så / 4. Mellan fyra ögon / 5. När klockan slår fem / 6. På sex meters djup / 7. De sju som såg / 8. Åtta steg bakom / 9. Under nio nätter / 10. Tio grisar nere / 11. Elva änkors man / 12. De första tolv / 13. JIdhoffs jul och nyår.

KONTRAHENTERNA: 1. Det första chiffret / 2. En andra allians / 3. Er tredje man / 4. Den fjärde doktrinen / 5. Femte kollusionen.

STHLMQUEENS: 1. Disa / 2. Simone.

QUEEN: 1. Dancing queen.

RUDBERG & REHNBERG: 1. Inte riktigt enligt plan / 2. En tillfällig lösning / 3. Utan att släppa taget.

BARISTAS: 1. Baristas : första boken / 2. Baristas : andra boken / 3. Baristas : tredje boken.

TILLSAMMANS: 1. Tillsammans / 2. Tillsammans : andra boken / 3. Tillsammans : tredje boken.

FRISTÅENDE: Jenny S. / O.S.A. / Åse / Malin och Henrik (med Daniel Möllberg) / Sviten (med Mikaela Bley) / Storlek 37 / Väninnan.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100110796
Titel
Åse
Författare
Rudberg, Denise
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2008
Omfång
360 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Åse har funnit sig till rätta på Östermalm i Stockholm efter flytten från Olso ett år tidigare. Inredningsbutiken som hon och systern Matilde öppnat har blivit en stor succé och hon har inlett ett förhållande med Manfred, men anar att han ändå inte är rätt för henne. Därför blir hon glatt överraskad när några nyfunna väninnor bjuder med henne på en jakthelg i Värmland med efterföljande smokingmiddag.          Snart är Åse del av ett umgänge fyllt av fester och människor mer än lovligt förmögna som inte behöver bry sig om morgondagen. Hon försöker hålla sig utanför de intriger som utspelas kring nya väninnan Disa och hennes entourage, men kan inte undgå att märka att det inte står riktigt bra till mellan väninnan och hennes man Otto, något hon blir varse på mer än ett sättDenise Rudberg skriver återigen om den dekadenta överklassen och människor vi älskar att hata, glamorösa miljöer och svåra livsval. Åse är tredje delen i en löst sammanhållen trilogi där de tidigare romansuccéerna är Jenny S och Matilde.  I denna avslutande del träffar vi karaktärerna från de två tidigare böckerna och även många från den tidigare trilogin bestående av Väninnan, Storlek 37 och o.s.a.Om Matilde:"Denise Rudberg är den sköna underhållningslitteraturens obestridda drottning och med uppföljaren till Jenny S har hon återigen skrivit en bok som kan förvandla den gråaste höstdag till sprakande technicolor underhållning på högsta nivå. GlamourOm Jenny S:" du kan inte lägga den ifrån dig utan måste läsa den från pärm till pärm." Veckorevyn