Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
34 trestjärniga krogar i Europa

34 trestjärniga krogar i Europa

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2007. 352 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100114879
Titel
34 trestjärniga krogar i Europa
Författare
Rode Andersen, Thomas
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2007
Omfång
352 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
34 trestjärniga krogar i Europa tar dig med på en kulinarisk resa till de restauranger i Frankrike, Spanien och England som räknas till världens bästa och som alla har fått tre stjärnor i Guide Rouge från Michelin. Resans mål var att njuta gastronomi på allra högsta nivå och att få uppleva hur branschens skickligaste kökschefer och kockar förvandlar noggrant utvalda råvaror till ultimata smakupplevelser. I underhållande berättelser och fantastiska mat- och miljöbilder tecknas fascinerande porträtt av de exklusiva restaurangerna och deras bästa mat och vin.De flesta av restaurangerna har sina rötter i klassiskt haute cuisine, i några fall moderniserat och förenat med ny teknik och nya smakriktningar. Andra har gått i bräschen för det molekylära eller laboratoriebaserade köket, medan åter andra kombinerar haute cuisine med regionala inslag eller inflytande från andra kontinenters kök. Men det som förenar alla dessa skickliga köksmästare och deras personal är en stor passion för yrket och en intelligens och fingerfärdighet utöver det vanliga. Följ med och utforska den ädla vällusten!