Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
BESTSELLER Kärlek bland molnen Virgin River TV-serien på Netflix

BESTSELLER Kärlek bland molnen Virgin River TV-serien på Netflix

Pocketbok. Harlequin Silk . Andra uppl. 2021.

Nyskick. HELT NY !!! OLÄST !!! JULKLAPP ???
Pastorn och änklingen Noah Kincaid flyttar till Virgin River för att öppna upp en övergiven kyrka som han köpt på eBay. Precis som kyrkan är Noah ganska tom inuti. Kanske är det bara lite kärlek som behövs? Den unga änklingen är redo att kavla upp ärmarna och börja om, men han behöver hjälp. Ellie Baldwin är en vacker och
fräck före detta strippdansös. Pastorns assistent är inte direkt en passande beskrivning på henne, men hon behöver ett respektabelt jobb för att återfå vårdnaden om sina barn. Noah kan inte mer än att beundra hennes mod och moderliga beslutsamhet.Tillsammans bygger det udda paret upp kyrkan och en framtid. De är varandras motsatser men i Virgin River är allt möjligt – framför allt när det kommer till kärlek.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150965674
Titel
Kärlek bland molnen
Författare
Carr, Robyn
Förlag
Förlaget Harlequin
Utgivningsår
2021
Omfång
400 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
209 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Pastorn och änklingen Noah Kincaid flyttar till Virgin River för att öppna upp en övergiven kyrka som han köpt på eBay. Precis som kyrkan är Noah ganska tom inuti. Kanske är det bara lite kärlek som behövs?Den unga änklingen är redo att kavla upp ärmarna och börja om, men han behöver hjälp. Ellie Baldwin är en vacker och fräck före detta strippdansös. Pastorns assistent är inte direkt en passande beskrivning på henne, men hon behöver ett respektabelt jobb för att återfå vårdnaden om sina barn. Noah kan inte mer än att beundra hennes mod och moderliga beslutsamhet.Tillsammans bygger det udda paret upp kyrkan och en framtid. De är varandras motsatser men i Virgin River är allt möjligt - framför allt när det kommer till kärlek.Kärlek bland molnen är den åttonde delen i serien om Virgin River, böckerna som den populära Netflix-serien bygger på.