Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Muzungu

Muzungu

Häftad bok. Whip Media. 1 uppl. 2024. 302 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Efter ett missförstånd på resebyrån i Kalmar befinner sig Adam Landin oväntat i Zambias livfulla huvudstad Lusaka. En kväll träffar han den vackra och gåtfulla Wezi. I takt med att deras känslor för varandra växer dras de in i en väv av händelser som får Adam att undra över om han verkligen kan lita på sina sinnen. Uråldrig magi och maktspel på hög nivå börjar att påverka Adams och Wezis liv tillsammans.

Författaren Ola Richardssons kärlek till det land som en gång var hans hem lägger grunden till en virvlande berättelse om magi, makt och människor. Adams och Wezis kärlekshistoria blir fonden för skildringen av ett modernt Zambia där witchcraft och religion fortfarande spelar en självklar roll.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189900110
Titel
Muzungu
Författare
Richardsson, Ola
Förlag
Whip Media
Utgivningsår
2024
Omfång
302 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
134 x 210 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
358 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Efter ett missförstånd på resebyrån i Kalmar befinner sig Adam Landin oväntat i Zambias livfulla huvudstad Lusaka. En kväll träffar han den vackra och gåtfulla Wezi. I takt med att deras känslor för varandra växer dras de in i en väv av händelser som får Adam att undra över om han verkligen kan lita på sina sinnen. Uråldrig magi och maktspel på hög nivå börjar att påverka Adams och Wezis liv tillsammans.Författaren Ola Richardssons kärlek till det land som en gång var hans hem lägger grunden till en virvlande berättelse om magi, makt och människor. Adams och Wezis kärlekshistoria blir fonden för skildringen av ett modernt Zambia där witchcraft och religion fortfarande spelar en självklar roll. Jag fick idén till Muzungu när jag försökte förstå mina zambiska vänner på ett djupare plan och började inse att de flesta hade en relation till witchcraft. Ett halvår senare satt jag i mörkret på ett witchcraft-sjukhus på zambiska landsbygden, nära gränsen till Malawi, och förstod att jag hade en historia att berätta.