Den franska maten
Inbunden bok.
Gott skick. Bonniers. Ny utgåva uppl. 1979. 224 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Något sliten på hörnen. Boken är en klassiker för den som lagar franskt! Rikligt illustrerad i färg. I Frankrike betraktas matlagning som en konst och som all konst kräver den noggrannhet, tålamod och funktionella redskap. Boken börjar därför med ett kapitel om kökets utrustning som visar att många av de redskap som använts under århundraden fortfarande dagligen används i det franska köket. Boken omfattar 15 kapitel med 280 omsorgsfullt valda och utprovade recept från det främsta av alla kök - det franska.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9100429309
- Titel
- Den franska maten
- Författare
- Reece, Eileen - Brunius, Gull
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1979
- Språk
- Svenska