Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
De anställda

De anställda

Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2023. 137 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// En arbetsplatsroman från det 22:a århundradet. I ett hundratal korta texter utformade som vittnesmål inför en anonym kommitté, berättar besättningen på det sextusende skeppet om sig själva. Besättningen består av både människor och de människoliknande – de som fötts och de som skapats. Farkosten har stött på planeten Nyupptäckten i yttre rymden, och därifrån tagit ombord några mystiska föremål. Föremålen har stört rymdskeppets funktioner och väckt besvärande frågor bland besättningen: Vad är egentligen våra uppgifter? Vad betyder det att vara mänsklig? Vad är ett liv? Vad är ett arbete?

De anställda har utkommit i tjugofem länder och hyllats av en samstämmig kritikerkår. Den hamnade på korta listan till International Booker och den nominerades också till det nyinstiftade The Ursula K. Le Guin Prize for Fiction och National Book Award.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789146240921
Titel
De anställda
Författare
Ravn, Olga
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2023
Omfång
137 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
135 x 195 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
251 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Allt jag letar efter i en roman. Jag var besatt från första till sista sidan. En märklig, vacker, djupt intelligent och tankeväckande undersökning av vad det innebär att vara människa. De anställda är ett upphetsande mästerligt konstverk." Max PorterEn arbetsplatsroman från det 22:a århundradet. I ett hundratal korta texter utformade som vittnesmål inför en anonym kommitté, berättar besättningen på det sextusende skeppet om sig själva. Besättningen består av både människor och de människoliknande – de som fötts och de som skapats. Farkosten har stött på planeten Nyupptäckten i yttre rymden, och därifrån tagit ombord några mystiska föremål. Föremålen har stört rymdskeppets funktioner och väckt besvärande frågor bland besättningen: Vad är egentligen våra uppgifter? Vad betyder det att vara mänsklig? Vad är ett liv? Vad är ett arbete?De anställda har utkommit i tjugofem länder och hyllats av en samstämmig kritikerkår. Den hamnade på korta listan till International Booker och den nominerades också till det nyinstiftade The Ursula K. Le Guin Prize for Fiction och National Book Award.