Smart mat : Stephan Rössners bästa recept
Inbunden bok.
Nära nyskick. Inbunden bok, 143 sidor. Bromberg i samarbete med Aftonbladet Viktklubben (Italien, 2004). Foto: Albert Håkansson [och Carl Dahlstedt]. Det går alldeles utmärkt att laga mat som är både enkel och hälsosam och samtidigt läcker. I kokboken Smart mat visar professor Stephan Rössner på just det smarta i att kombinera rätt tillagningsteknik, näringslära och ekonomi, samtidigt som man tar tillvara de resurser som köket erbjuder. Stephan Rössner presenterar här ett tiotal kompletta menyer, men också några recept på hur man kan variera olika tillbehör. I ett kapitel utgår han till exempel från olika råvaror, exempelvis svamp, musslor eller rödbetor, och ger fem enkla och smarta recept på respektive råvara. Nära nyskick.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9176089851
- Titel
- Smart mat : Stephan Rössners bästa recept
- Författare
- Stephan Rössner
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 248 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 664 g
- Språk
- Svenska