Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
BERGDORFBLONDINER

BERGDORFBLONDINER

Inbunden bok. Prisma. 2006. 276 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. KVALITÉ ENLIGT BILD

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151846306
Titel
Bergdorfblondiner
Författare
Sykes, Plum
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2006
Omfång
276 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
501 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Glitter och glamour, champagne och Chanel... Låt dig förföras av denna smygtitt in i en värld av lyx och flärd där New Yorks rika och bortskämda societetsflickor, Park Avenue-prinsessorna, lever. Följ deras vilda framfart i jakten på den stora kärleken, dvs en PH (Prospective Husband) och de perfekta Chloéjeansen (à 3 000 kronor paret).

De är glupska. De är hänsynslösa. De lever i en strikt hierarkisk äta-eller-ätas-tillvaro. Park Avenue-prinsessorna är flickorna som på höga klackar (gärna med en Bellini i handen) rusar Manhattanrunt på jakt efter den perfekta solbrännan (erhållen från Portofino Tanning Salon) eller tar en tur i ett PJ (privat jetplan) och letar efter en ORP (oerhört rik pojkvän).
Vår hjätinnna, omtalad enbart som Moi, framlever sina dagar, som aldrig börjar före 10.30, i en utvald skara av New York-societeten. Hon går på genomdesignade välkomstpartyn för bekantskapskretsens nyfödda bebisar, äger fler Marc Jacobs-kläder än vad som är anständigt, och är bästa väninna med arvtagerskan till det stora varuhuset.
Men hur ska det gå för en flicka som Moi, som tror att vodka ingår i kostcirkeln och som placerar glamour överst bland de tio budorden? Och vad ska hon ta sig till när hennes förlovning spricker? Kommer hon någonsin att finna lyckan i en stad fylld av dermatologer, premiärer och Brazilians? Är kärleken över huvud taget möjlig på en plats där ens vänner anser att vägen till lyckan är en inbjudan till Van Cleef och Arpels privata utförsäljning av provkollektionen?