Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sommarlägret

Sommarlägret

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1995. 306 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Namnlapp. Berättelse med mytiska, rituella inslag, om gott och ont, om skuld och oskuld. Miljön är ett flickscoutläger i Virginia sommaren 1963. När systrarna Lenny och Alma vågar sig utanför gränserna rämnar idyllen. De tvingas ta avsked av barndomen och möta den våldsamma vardagen. Även för Buddy, pojken i skogen, kommer sommardagarna att prägla hans fortsatta liv. Gåtfull, hotande och magisk stämning.

Jayne Anne Phillips, hyllad amerikansk författare. Hennes böcker har beskrivits tillhöra genren ”dirty realism”, en stil dit även författare som Carson McCullers, Cormac McCarthy och Richard Ford kan räknas. Genren har beskrivits som fåordig och innehåller ofta sakliga porträtt av personer från samhällets mindre priviligierade delar.
Jayne Anne Phillips skildrar ofta ensamma människor som inte riktigt vet vad de vill eller var de ska ta vägen. I de flesta av hennes böcker är miljöerna hämtade från den amerikanska under- och arbetarklassen. Tiden är nästan alltid någon gång mellan 1930- och 1960-talet. Själv föddes hon 1952 i West Virginia. Jayne Anne Phillips har blivit hyllad för sina romaner i USA, men i Sverige är hon trots det ganska okänd. En författare som helt klart förtjänar fler läsare!§

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9137107054
Titel
Sommarlägret
Författare
Phillips, Jayne Anne - Hörmark, Mats
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1995
Bandtyp
Inbunden
Mått
165 x 234 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
680 g
Språk
Svenska