Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha

Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha

Inbunden bok. Lind & Co. 2019. 159 sidor.

Nära nyskick. Dekorerat pappband. Liten 4:o.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178614349
Titel
Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha
Författare
Peterson, Shane
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2019
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 245 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
550 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mjölksyrade grönsaker är en trend inom matlagning som verkar vara här för att stanna. Och att fermentera själv är ingen konst, framförallt inte när du har denna bok till hjälp. I Fermentering hittar du 35 recept på fermenterade grönsaker och frukter. Du guidas genom alla steg så att du kan göra klassisk surkål, stark kimchi, läskande kombucha och mycket mer. Klassiker blir här vidareutvecklade till välsmakande delikatesser som får ditt kök att fyllas av nya smaker och dofter. Låt dig inspireras av denna urgamla konserveringsmetod, fyll hyllorna i skafferiet och låt tiden verka. Resultatet blir en näringsrik och stärkande smaksensation.   SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.   SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och utkommer på Lind & Co även med Gröna proteiner.   DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptskapare. Hon har en examen i näringslära och driver den populära bloggen thefoodclub.dk.