Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Rockens historia : så förändrade rocken musiken / [författare: Mark Paytress ; översättning av Hans Dalén].

Rockens historia : så förändrade rocken musiken / [författare: Mark Paytress ; översättning av Hans Dalén].

Inbunden bok Publicerad: Göteborg : Parakit ; [2012]Tillverkad: Kina. Svenska uppl. 2012. 320 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rockmusik - historia - Rockmusiker - historia - Musik: rock.. originaltitel: Paytress, Mark: History of rock. ..[Detta är boken som ger en levande bild av den mest populära och livaktiga av alla konstnärliga uttrycksformer. Med hjälp av mängder av fotografier sammanfattas i den här boken rockens historia, från ursprungets rhythm and blues till dagens R&B och från Elvis Presley till gitarrockens återfödelse på 2000-talet. På över 300 faktaspäckade sidor skildras hur rocken har växt från att ha varit en chockerande musikstil för de unga till den inflytelserika mångmiljardindustri den är idag. Mark Paytress har skrivit om rockmusik i 25 år och har bland annat skrivit kritikerhyllade böcker om David Bowie och Rolling Stones. ] . Kartonnage. Nyskick, .Mått 27,7 x 22,3 x 2,5 cm. Vikt 1500g. Skickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187161117
Titel
Rockens historia : så förändrade rocken musiken
Författare
Mark Paytress
Förlag
Tukan förlag
Utgivningsår
2012
Omfång
320 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
227 x 279 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
1436 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Detta är boken som ger en levande bild av den mest populära och livaktiga av alla konstnärliga uttrycksformer. Med hjälp av mängder av fotografier sammanfattas i den här boken rockens historia, från ursprungets rhythm and blues till dagens R&B och från Elvis Presley till gitarrockens återfödelse på 2000-talet. På över 300 faktaspäckade sidor skildras hur rocken har växt från att ha varit en chockerande musikstil för de unga till den inflytelserika mångmiljardindustri den är idag. Mark Paytress har skrivit om rockmusik i 25 år och har bland annat skrivit kritikerhyllade böcker om David Bowie och Rolling Stones.