Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Dynamisk produktutveckling

Dynamisk produktutveckling

Häftad bok. Göteborg : Tervix. 2012. 300 sidor.

Nyskick. Det är en komplicerad process att ta fram nya produkter och processer och att senare vidareutveckla dem. För bra resultat krävs bl a att användaren/användningen står i centrum under utvecklingen samt att höga krav tillfredställs vad gäller funktionella och sensuella värden hos produkterna. Genom att tillämpa dynamiskt handlande, möjliggörs att på kortare tid nå användatvänliga lösningar än vad traditionella synsätt gör. Särskiljande är många små och preliminära beslut och så sena definitiva beslut som möjligt för att möjliggöra att produkten är så optimal som möjligt vid leverenstillfället.
I boken behandlas förutsättningarna för framgångsrik produktutveckling samt hur sådan verksamhet bör genomföras för framgång. Fokus i boken ligger på den tekniska utvecklingen medan systerböckerna Dynamisk Innovationsverksamhet och Dynamisk Projektverksamhet behandlar den merkantila processen respektiveprojektledning.
Boekn bygger på författarens egna erfarenheter av innovativ produktutveckling under mer än 20 år - bl a vid SKF Nya Produkter och i egen regi - samt som forskare och rådgivare i dynamsik produkt. och företagsutveckling. Författaren kombinerar teori med praktik och är forskningsmässigt internationellt välpublicerad samt har egna patent.
Stig Ottosson anlitas som föredragshållare. Han har bl a lett Utvecklingsingenjörsprogrammet och varit centrumföreståndare vid Centre for Product Development Research vid Högskolan i Halmstad. Han har också lett masterprogrammet Technology Management vid Chalmers och varit professor i Halmstad, Linköping och Magdeburg (Tyskland).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish