Den perfekta maten
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2003. 180 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Fitnessförlaget 2003. I den här boken har näringsfysiologen Fredrik Paulún och hälsokocken Oscar de Hoog slagit ihop teori och praktik. Fredrik har bevakat näringsinnehållet och Oscar har komponerat fantastiska smakupplevelser. Resultatet är 103 recept med perfekt sammansättning. Här finns även korta teorikapitel om glykemiskt index, fettsyror och antioxidanter. Varje recept är dessutom näringsberäknat och boken är fylld med inspirerande foton. ///// Gradering: Mycket gott skick/Nära nyskick
Förlagsfakta
- ISBN
- 919741462X
- Titel
- Den perfekta maten
- Författare
- de Hoog, Oscar
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 228 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 722 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- (Titeln är utgången)Tycker du att det är svårt att hålla reda på näringsfaktorer som glykemiskt index, fettsyror och proteinkvalitet? I den här nyskapande kokboken har näringsfysiologen Fredrik Paulún och hälsokocken Oscar de Hoog hjälpt dig med det. Fredrik har bevakat näringsinnehållet och Oscar har komponerat fantastiska smakupplevelser. Resultatet är en perfekt receptsamling med 103 lågglykemiska och näringsriktiga recept. Det enda som återstår är att laga och njuta!