Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den perfekta smalmaten ( de 50 recept är : ( ur innehåll ) : Den perfekta smalmaten i teorin ; Ät regelbundet ; Ät frukost ; Ät enligt glykemiskt index ; Ät mer protein ; Ät mundre kolhydrater ; Ät rätt fett ; Ät fet fisk minst tre gånger i veckan ; Ät mycket grönsaker ; Ät mycket frukt och bär ; Rör på dig mer ; Viktminskningens tio budord ; Recept : Kött : Grillad ryggbiff med Serranoskinka och tomat- och rödvinssås ; Min spaghetti bolognese ; Den saftigaste rostbiffen kryddad med fänkålsfrön och torkad chili ; Den saftigaste rostbiffen med borlottiböner, grillad sparris och salsa ; Den saftigaste rostbiffen med pasta och basilika ; Den saftigaste rostbiffen med kronärtskockor och rucola ; Lammstek kryddad med rosmarin, vitlök och citron ; Otroligt möra rödvinsbräserade lammlägg med rosmarin ; Lammlägg från Marrakech ; Lammfärsbiffar med bulgursallad ; Serranochips med ägg, sparris och stekta tomater ; Krämig kikärtsoppa med Serranoskinka och rostad mandel ; Skinka med söta purjolökar ; Serranoskinka med fruktsallad och fruktvinäger ; Serranoskinka med grönsaker och sardelldipp ; Serrnoskinka med fikon ; Recept : Fågel : Kycklingfilé med valnötssallad och Dijonsenapsdressing ; Festmat : Vanilj- och sherrymarinerat ankbröst med balsamicosky och shitakerisotto ; Ugnsstekt kyckling med mycket citron och vitlök ; Fänkålskryddad kycklingfilé med cannelinibönor och basilikadressing ; Konjak- och rosmarinbräserade kycklinglår med plommon ; Plockmat : Asiatisk kyckling till fest ; Grillad kycklingfilé med grön linssallad och stekt citron ; Kycklingwok med rostade valnötter och salladslök ; Festmat : Rosmarinkryddat ankbröst med björnbärs- och balsamicokompott och gyllene polentaskivor ; Salviakryddad kycklingfilé med soltorkade tomater ; Recept : Fisk & Skaldjur : Snabbhalstrad tonfisk med bön- och avokadosallad ; Musslor med basilika, vitlök och chili ; Förrätt : Pilgrimsmusslor med Serranoskinka och balsamicosirap ; Fisk- och musselsoppa med pesto ; Plockmat / Förrätt : Celviche på pilgrimsmusslor med granatäpple ;  Plockmat / Förrätt : Ceviche på vitfisk med avokado ; Chili- och vitlöksfrästa räkor med thaibasilika och lime ; Lax med pasta, spenat och ärtor ; Havskatt med ljummen rödbetssallad och pesto ; Vitlöksfrästa hjärtmusslor med saffranspasta ; Festmat : Citronmarinerad marulk med pasta, fänkål och pesto ; Recept : Frukt & Grönt : Spaghetti med snabbfräst rucola ; Mr de Hoog´s black bean stew ; Vaniljyoghurt med björnbär, hallon och pistagenötter ; Borlottibönor med Karl-Johansvamp och soltorkade tomater ; Cannelinibönor med citronfräst sparrris ; Tomatsallad med rödlök och basilika ; Keso med avokado- och spenatsallad ; Frukt doppad i mörk choklad ; Recept : Tillbehör : Vitkålssallad ; Det enkla och goda avokadosmöret ; Vaniljnötter ; Vaniljyoghurt ; Pesto ; Receptregister )

Den perfekta smalmaten ( de 50 recept är : ( ur innehåll ) : Den perfekta smalmaten i teorin ; Ät regelbundet ; Ät frukost ; Ät enligt glykemiskt index ; Ät mer protein ; Ät mundre kolhydrater ; Ät rätt fett ; Ät fet fisk minst tre gånger i veckan ; Ät mycket grönsaker ; Ät mycket frukt och bär ; Rör på dig mer ; Viktminskningens tio budord ; Recept : Kött : Grillad ryggbiff med Serranoskinka och tomat- och rödvinssås ; Min spaghetti bolognese ; Den saftigaste rostbiffen kryddad med fänkålsfrön och torkad chili ; Den saftigaste rostbiffen med borlottiböner, grillad sparris och salsa ; Den saftigaste rostbiffen med pasta och basilika ; Den saftigaste rostbiffen med kronärtskockor och rucola ; Lammstek kryddad med rosmarin, vitlök och citron ; Otroligt möra rödvinsbräserade lammlägg med rosmarin ; Lammlägg från Marrakech ; Lammfärsbiffar med bulgursallad ; Serranochips med ägg, sparris och stekta tomater ; Krämig kikärtsoppa med Serranoskinka och rostad mandel ; Skinka med söta purjolökar ; Serranoskinka med fruktsallad och fruktvinäger ; Serranoskinka med grönsaker och sardelldipp ; Serrnoskinka med fikon ; Recept : Fågel : Kycklingfilé med valnötssallad och Dijonsenapsdressing ; Festmat : Vanilj- och sherrymarinerat ankbröst med balsamicosky och shitakerisotto ; Ugnsstekt kyckling med mycket citron och vitlök ; Fänkålskryddad kycklingfilé med cannelinibönor och basilikadressing ; Konjak- och rosmarinbräserade kycklinglår med plommon ; Plockmat : Asiatisk kyckling till fest ; Grillad kycklingfilé med grön linssallad och stekt citron ; Kycklingwok med rostade valnötter och salladslök ; Festmat : Rosmarinkryddat ankbröst med björnbärs- och balsamicokompott och gyllene polentaskivor ; Salviakryddad kycklingfilé med soltorkade tomater ; Recept : Fisk & Skaldjur : Snabbhalstrad tonfisk med bön- och avokadosallad ; Musslor med basilika, vitlök och chili ; Förrätt : Pilgrimsmusslor med Serranoskinka och balsamicosirap ; Fisk- och musselsoppa med pesto ; Plockmat / Förrätt : Celviche på pilgrimsmusslor med granatäpple ; Plockmat / Förrätt : Ceviche på vitfisk med avokado ; Chili- och vitlöksfrästa räkor med thaibasilika och lime ; Lax med pasta, spenat och ärtor ; Havskatt med ljummen rödbetssallad och pesto ; Vitlöksfrästa hjärtmusslor med saffranspasta ; Festmat : Citronmarinerad marulk med pasta, fänkål och pesto ; Recept : Frukt & Grönt : Spaghetti med snabbfräst rucola ; Mr de Hoog´s black bean stew ; Vaniljyoghurt med björnbär, hallon och pistagenötter ; Borlottibönor med Karl-Johansvamp och soltorkade tomater ; Cannelinibönor med citronfräst sparrris ; Tomatsallad med rödlök och basilika ; Keso med avokado- och spenatsallad ; Frukt doppad i mörk choklad ; Recept : Tillbehör : Vitkålssallad ; Det enkla och goda avokadosmöret ; Vaniljnötter ; Vaniljyoghurt ; Pesto ; Receptregister )

Inbunden bok. Fitnessförlaget. 1:a uppl. 2004. 120 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se namnen på alla 50 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm och omslaget utslitna lite. Bladen med topp skick. Inga anteckningar. 20,5 x 22,5 cm. 524 gram. (??låda20230612-2?0).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185225156
Titel
Den perfekta smalmaten
Författare
de Hoog, Oscar
Förlag
Fitnessförlaget
Utgivningsår
2004
Omfång
120 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Uppföljaren till succéböckerna Den perfekta maten och Den perfekta matlådan har, likt sina föregångare, recept med perfekt näringssammansättning och passar alla som vill förebygga hjärtsjukdom, cancer, åldersdiabetes eller bara äta sunt. Men denna gång är recepten också extra energisnåla och lämpar sig väl för alla som vill gå ner i vikt.